cover
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Kada je reč o putovanjima, svako ima svoje preference. Jedni vole isključivo udobnost i komfor, a drugi slede svoje instinkte pa im je na prvom mestu upuštanje u nepredvidive avanture. Postoje i oni treći, koji konstantno menjaju lokacije i putovanje za njih predstavlja način života. Ako se pronalazite među njima, kamp prikolica je savršena kuća na točkovima koja će vas svuda pratiti, i pružiti intimnu toplinu doma na kojoj god se tački sveta nalazili.

Na limitiranom prostoru vaša kreativnost i osećaj za praktično razmišljanje doći će do izražaja. Sa jedne strane treba razmisliti šta je sve potrebno i neophodno od nameštaja, posuđa, gedžeta i sitnica koje imaju emotivnu vrednost. Onda treba misliti na opštu estetiku, boje, materijale, raspored i atmosferu koju želite da postignete, kako bi prikolica bila refleksija vaše ličnosti i stila.

Ograničenja ne postoje, kamp prikolica može biti moderna, etno orijentisana, inspirisana vintidž temama, obeležena boho-šik uticajem, dokle god se vi u njoj osećate kao kod kuće, jer ona to zapravo i jeste. Onda samo stisnite pedalu, i počnite da osvajate svet.

15 prelepih kamp prikolicaOtvori galeriju
ac jul_cover Arts & Crafts Concept: Šta sve jedna komoda može da postane? ikea-asmr-PAGE-2017 Nova IKEA reklama: Opustite se maksimalno Joker city magazin_cover City letnja preporuka #34: Tikkurila boje – zdravo okruženje za vašeg mališana cover Kako da spavaća soba izgleda romantičnije · · · · ·