Renault Crossover
PULS GRADA · auto

Leto i festivali idu ruku pod ruku. To je savršena kombinacija koja zove na avanturu. Ako ste ovog leta planirali da se prepustite tom pozivu i krenete put nekog od popularnih festivala u regionu, u potrazi za neočekivanim iskustvima koja ćete pamtiti celog života, inspiraciju i uzor možete pronaći u ekipi mladih blogera iz Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Oni su okupljeni oko #IconicFestivalMoments bloga. U lovu na nezaboravne festivalske trenutke, Nađa Jokanović, Ella Dvornik, Jure Marolt i Ajda Sitar sastavili su recept za lov na neočekivano. Evo koji sastojci su vam potrebni:

Dobro društvo, ili spremnost da ga steknete

Provereno rešenje je da na put krenete sa svojom ekipom, jer u svom čoporu ste ipak najopušteniji. Slovenački blogeri Jure i Ajda poveli su se tom krilaticom.

Ipak, ako ste zaista spremni da prigrlite neočekivano, upustićete se u road trip sami, jer nikada ne znate šta vas čeka iza sledećeg ćoška. Blogerka Nađa Jokanović je to opisala kratkom i savršenom porukom: Sakupljajte trenutke, a ne stvari!

Atraktivna destinacija

Prvi festival koji su blogeri posetili u lovu na neočekivane festivalske trenutke bio je Fresh Island festival na hrvatskom ostrvu Pag. Ovaj RnB festival održava se od 2012. godine na plaži Zrće na Pagu. U poslednjih nekoliko godina Fresh Island Festival postao je najveći hip hop urban beach festival u Evropi, i danas okuplja DJ-eve iz celog sveta. Pored dobre muzike, ovde vam se nudi prilika da se oprobate u ekstremnim sportovima i sportovima na vodi. Ono što ni jedan od blogera nije očekivao, međutim, bila je orkanska bura na samoj završnici festivala, koja je njihovoj poseti dala pravu notu avanture.

Ipak, kada ste u potrazi za iskustvima i doživljajima, destinacija je samo povod. Pravi cilj je putovanje.

Četiri točka i otvoren put

Road trip – sam izraz govori sve. Na otvorenom putu automobil je više od prevoznog sredstva. On je vaš saučesnik u avanturi, a saučesnike, baš kao i saputnike, treba birati mudro. Blogeri su u ovu avanturu krenuli za volanima Renault Captur-a i Kadjar-a, crossover modela koji ponosno nose epitet “malog i velikog avanturiste”.

Gde dalje?

Za odvažnu grupu blogera, sledeća stanica u letnjem lovu na neočekivano je Dubrovnik, gde se 28. i 29. jula održava festival Croatia Music Adventures na plaži Banje. Line up koji predvode Clean Bandit DJ set i grupa Sigma obećava još jednu nezaboravnu letnju žurku. Pratite #RenaultSrbija preko Facebook-a i Instagrama, i zajedno sa Nađom i ekipom krenite u neočekivano.

Policijski automobili Kakve automobile voze policajci širom sveta Renault Koleos Novi Renault Koleos: Nova šansa za francuski grb Ova garaža u Tokiju je rudnik Lamborghinija Ova garaža u Tokiju rudnik je neverovatnih Lamborghinija Mercedes-benz jahta Jahta Mercedes-Benz Grandturismo Arrow – morski kabriolet · · ·