Aleksandar Karaulić 1
PULS GRADA · moda

Složićete se da Bojanu ne treba posebno predstavljati, jer je svi dobro znate još kao nekadašnju pevačicu benda „Svi na pod“, a njen prvi solo album „Daljine“ približio je preko potreban originalan i inovativan zvuk domaćoj muzičkoj sceni. I dok se hitovi i opravdani uspesi nižu, došlo je vreme da se priča o jednoj vrlo važnoj temi.., pa o modi naravno! Šta će to Bojana nositi ove jeseni, ko je po njenom mišljenju modna ikona, ali i kakve su žurke najbolje i sa kim najviše voli da pleše, saznaćete u ovom našem modnom ćaskanju.

Koje ćeš tri odevne stvari sigurno nositi ove jeseni?

Moji “modni planovi” menjaju se iz nedelje u nedelju. U ovom trenutku isključivo razmišljam o jednobojnim helankama koje su napravljene od nekog interesantnog materijala. U svojoj glavi to obavezno kombinujem sa nekim dobrim duksom i super patikama. Dakle, nešto krajnje jednostavno, a tako teško za pronaći u gomili resa i cvetnih dezena.

Šta je ono što nikada ne bi obukla, a što misliš da bi svako trebalo da ima u svom ormanu?

Nikada ne bih obuklaaa.., hmmm..? Stvarno mi je potrebno vreme da o tome razmislim pošto samo vidim i nosim stvari koje mi se dopadaju i u kojima se osećam komotno. Znam samo da nikada ne bih obula jedne cipele na štiklu iz Zare koje sam kupila zarad nekog fotkanja. Fantastično se slikaju, ali hodanje u njima prava je kazna.

Da li smatraš da si fashion victim, i koji je u tom slučaju tvoj modni fetiš?

Definitivno nisam fashion victim, ali volim da sam dobro obučena. Kao i u muzici, i u modi poštujem pravilo: manje je više. Najviše se ložim na dukseve u poslednjih nekoliko godina. Imam jedan, u žutoj boji, da me zgreje i osunča u ovim sivim danima.

Ko ti je modna ikona iz sveta poznatih?

Definitivno Solange! Svoj sofisticirani muzički stil prenela je i na taj vizualni momenat. Od fotografija, covera albuma, spotova, live nastupa – sve mi se dopada.

Kada bi te sutra neki poznati kreator ili brend pozvao da budeš njihovo zaštitno lice, ko bivolela da to bude?

Roksanda Ilinčić odmah! A nedavno sam otkrila jedan super brend This Is The Uniform. Elegantni diesel 90-tih. Fantastično.

Da imaš vremensku mašinu, u koji modni period bi se vratila i zašto?

Uvek i zauvek u osamdesete. Volim volumizirane kose, jaku šminku u neverovatnim bojama, šljašteće predimenzionirane jakne u kombinaciji sa mini suknjom dubokog struka. Ovde zaboravljam da je manje više.

Spremaš fancy party. Koja je tema i ko od poznatih, živih ili neživih, dolazi?

Teme nema, jer najbolje žurke su spontane žurke. Samo mi je važno da dođu moje prijateljice, jer su one izmislile zabavu. I moj Ivan obavezno mora da dođe, sa njim najbolje plešem.

U čemu spavaš?

U pidžami koju mi je mama kupila kod Slavke na pijaci.

Na čemu zanimljivom trenutno radiš?

I dalje radim na video prezentaciji albuma Daljine. Letos smo pripremali fantastične spotove koji će se pojaviti na mom YouTube kanalu. Volim to da zovem “jesenja šema”. Ovih dana izašao je video za pesmu Vetar u kosi koji je snimila talentovana studentkinja FDU-a Milica Cvetković. Fantastične kadrove zabeležila je na Adi Bojani, tamo gde su Daljine i počele. Sledeći je Noćni program. E, to će biti spektakl!

Pitaj ti mene nešto.

Koja ti je omiljena pesma sa albuma Daljine, i zašto baš ta?

Volim naslovnu numeru jer ima dobar vajb, ali ipak mi je Kese etikete favorit. Često mi se tekst vrzma po glavi kada zombirano i beznadežno zurim u visoke rafove velikih supermarketa. I još više kada vidim kombinaciju nebuloza koje na kraju kupim, što je ok jer se u tom momentu setim sebe.

A svi vi kojima je Vetar u kosi trenutna ili buduća omiljena pesma, uživajte.

pagecoverbeyonce Beyonce: Evolucija modnog stila popularne pevačice covermoda 100 godina mode: Žene protiv muškaraca dark-beauty-icons-allure-lede Kraljice gotik stila pagecover Najbolje obučene zvezde na Emmy nagradama · · · · ·