čokolada
PULS GRADA · gastro

Kad smo bili mali, voleli smo da se igramo hranom, za stolom, dok nas roditelji opominju. Da pravimo razne oblike od nje, i zamišljamo šta bi još nedostajalo u tanjiru pa da „igračka“ bude savršena. Prilično raspušteno ponašanje, slažemo se. Možda su nas majke upozoravale da nije baš lepo da se igramo hranom, ali uz posebno dizajnirane čokolade sada je i to prihvatljivo.

Complements Modular Chocolate su različitih oblika i ukusa, a posebno su napravljene baš za kombinovanje. Nije vam jasno o čemu se radi? Pogledajte ovde. Universal Favourite i Bakedown Cakery su napravili čokolade koje će svim zaljubljenicima u igranje hranom naterati vodu na usta. Ne samo zbog igre, već i zbog sjajnih ukusa koje je moguće kombinovati. Komadi čokolade su različite boje i arome. Tu je tradicionalna mlečna čokolada, tamna čokolada, a tu su i jagoda, pistaći, višnja, vanila, limun… Dakle, sve je spremno za eksperimentisanje, kako oblicima, tako i ukusima. Spajate delove koji se tope u ustima i kreirate svoju savršenu gastro kombinaciju. Prava mala čoko radionica u kojoj ste vi glavni ekspert i tvorac! Ostvarenje snova iz detinjstva. Konačno!

Complements Modular Chocolate Otvori galeriju
15391248_1701924106787682_2855751813009371985_o_cover Quorum Fine Wine & Dine: Idealan gastro izbor u Novom Sadu MK-3_cover Bistronomy asortiman_1 Ispeci pa reci: Poslastičarnica koja će vas ostaviti bez teksta sladoled Sladoled u obliku cveća je trenutno hit · ·