brakcover
U VAZDUHU · urban flash

„Sve srećne porodice liče jedna na drugu, svaka nesrećna porodica, nesrećna je na svoj način“ je čuvena rečenica iz romana „Ana Karanjina“, a kada su u pitanju recepti za uspešan brak, treba poslušati savete svih onih koji imaju sreću da uživaju u zajednici sa svojim životnim partnerom. Ovog puta ćemo vam predstaviti 5 parova poznatih ličnosti koji su zadovoljni svojim brakom, a usput ćete od njih moći da saznate i tajne njihove uspešne veze.

1. Nikol Kidman i Kit Urban

Poznata glumica i zvezda kantri muzike su se upoznali kada je lepa Australijanka još uvek patila zbog bolnog razvoda sa Tomom Kruzom. Nikol je odmah bilo jasno da sa svojim novim izabranikom želi da provede ceo život. Na pitanje koja je tajna njihovog 11 godina dugog braka, Nikol je izjavila: „Jednostavno se volimo, i ne propuštamo nijedan dan da jedno drugom to pokažemo.“

2. Žizel Bundešen i Tom Brejdi

Kao i mnoge poznate manekenke pre nje, i Žizel je završila sa uspešnim sportistom. Njen muž Tom Brejdi je verovatno najpoznatiji igrač američkog fudbala današnjice. Njihov brak je ušao u 9. godinu, a i pored povremenih teškoća i dalje su zajedno i uživaju u porodičnom životu sa svoje dvoje dece. Žizel posebno ceni podršku svog muža u svim odlukama koje donosi.

3. Barbra Strajsend i Džejms Brolin

Glumački par je u braku 19 godina, a kada su se upoznali, oboje su bili šestoj dekadi svog života. Barbra smatra da su iskrenost i nežnost između partnera ključni faktori srećnog braka, a uspeh njihovog, ona vezuje za činjenicu da sve deli sa svojim dragim.

4. Barak i Mišel Obama

Bivši američki predsednik i njegova prva dama su u braku 29 godina. Mišel smatra da na braku uvek mora da se radi ako želite da bude uspešan. Njen savet je da što više vremena u razonodi provedete sa svojim partnerom, ali i da nikada ne odete na spavanje ako pre toga niste rešili vašu svađu i pomirili se.

5. Čening Tejtum i Džena Djuan

Mlade holivudske zvezde su se upoznale na snimanju filma Step Up i od tada su nerazdvojni. Čening je izjavio da ne propušta priliku da Dženi kaže koliko je voli, a budući da su oni već 8 godina u srećnom braku, očigledno je da bi i mi ostali trebalo da poslušamo njegov savet.

pagecovergot Game Of Thrones: Kombinacije čuvenih omota albuma sa likovima iz serije čudak Vinny Oh: Ekscentrik koji želi da postane bespolni vanzemaljac Amstel i prijatelji Hajde da se setimo starih prijatelja iz školskih dana page_cover Njima je baš dosadno na poslu · · ·