Anđela Jovanović & The Spot
PULS GRADA · shopping

Mlada glumica Anđela Jovanović koja je široj publici najpoznatija po ulozi Cece u seriji „Vojna akademija“, trenutno publika prati u čak tri predstave. Ćerka glumačkih velikana Dragana Jovanovića i Branke Pujić polako krči svoj put ka zvezdama, pleneći podjednako svojim prirodno nasleđenim talentom i atraktivnom pojavom.

Publika ovih dana može da je pogleda u predstavama Vikinška potera, Slabi i Hotel 88 gde je zamenila koleginicu Jelisavetu Orašanin, ali je u pauzama između opsežnih probi i dasaka koje život znače Anđela pronašla vremena da se oproba i u novoj ulozi. Za potrebe kampanje Nike i The Spot kampanje The Force is Female, lepa glumica je uradila editorijal slika i pokazala da uspešno može da se nađe i na modnim pistama.

Nova The Spot kampanja i lepa Anđela JovanovićOtvori galeriju

Da li će se u budućnosti i zaista naći na modnim pistama, ostaje da se vidi. Svakako, slike koje je napravila u atraktivnim Nike modelima ostavljaju bez daha. Sve pomenute modele možete kupiti u The Spot prodavnicama u beogradskom Delta Sitiju i na Pozorišnom trgu u Novom Sadu.

Sarlot Genzbur_cover Mascom: Kupite novogodišnje poklone na vreme Tito Garmendia U TC “Rajićeva” otvorena prva The Athlete’s Foot prodavnica page 10 savršenih proizvoda inspirisanih umetnošću Air Force porodica Čuveni Air Force slavi 35. rođendan · · · · ·