lepota
PULS GRADA · lepota

Kako je granulo sunce tako smo polako počeli sa sebe da skidamo slojeve i slojeve odeće i tešku šminku i tamne boje. Već se okrećemo prolećnim i letnjim trendovima, a kako se čini, najviše ih promoviše Pinterest. Tačnije, tu nam je glavni izvor informacija.

Šta će to biti u trendu kada je šminkanje u pitanju i uopšte lepota i ulepšavanje?
1. Boja sleza
Ova boja je miks roze i ljubičaste boje. Biće hit i kao boja karmina i kao senka za oči. Izgledu daje dodir topline.

2. Plava boja za usne
Iako su dozvoljene sve nijanse plave, nemojte se odučiti za onu uz koju ćete izgledati kao Štrumpfovi. Ali, uz malo vežbe, plave usne mogu izgledati potpuno savršene.

3.Nokti u mauve boji
Ova nijansa sivo-ljubičaste boje će se sada nositi i na noktima, a ne samo u kosi, kako je to bilo do sada. I Pinterest kaže da će nokti u ovoj boji biti apsolutni hit proleća. Vreme je da nabavite novi lak.

4.Broznane nijanse
Izgleda da jarke boje neće dominirati ovog proleća. Bronzane nijanse daju prolećni neutralni izgled, i to se ženama dopada.

5.Braon karmini
Ovom bojom kao da se vraćaju devedesete. Uz ovo vam fali još samo flanel i džins i imate potpuno retro izgled. Ako to volite.

karmini Šta boja tvog karmina otkriva o tebi pege Freckling: U trendu je tetoviranje pegica KOOZMETIK_universal_salve_cover KOOZMETIK: Čudotvorni prirodni melem Avon Mark Avon „Mark“ – šminka koja te inspiriše da stvaraš · · · ·