japan
U VAZDUHU · svet

Ako ste u potrazi za neobičnim spa iskustvom, Japan je pravo mesto za vas! Banja Yunessun Spa Resort nudi zaista nešto neobično. Kupanje u crnom vinu, kafi i zelenom čaju je nešto što sigurno niste probali. Zvuči zaista egzotično, ali takav je Japan.

Japan je na listu svoje bizarne ponude dodao i ovo neobično spa iskustvo. U oblasti Hakone je ovaj spa centar Yunessun Spa Resort za koje tvrde da je kupanje u crnom vinu, sakeu, zelenom čaju i kafi izuzetno lekovito.

Priča se i da je Kleopatra imala bazen sa crvenim vinom jer to navodno podmlađuje kožu. Vino sadrži resveratol koji može usporiti starenje. Sa druge strane, možda možete da se napijete ako se kupate u ovakvom bazenu, ali ako ste u Japanu sigurno je da imaju mnogo spasilaca pa se nećete udaviti. A inače je u banji Yunessun Spa Resort ova usluga dostupna samo 12 puta godišnje.

Ako želite da imate svetliju kožu preporučuje se da se kupate u sakeu, da ojačate imuni sistem, tu je spa sa zelenim čajem. A kupanje u prženoj kafi pomaže u borbi protiv celulita. A na Dan zaljubljenih se nudi i kupanje u čokoladi.

Yunessun Spa Resort u JapanuOtvori galeriju
sahara Sneg u Sahari prvi put posle 37 godina evropa 45 godina terorističkih napada u Evropi Office Space - posao i stres Poslovi koji su veoma plaćeni u svetu a nisu stresni Serbias-Capital-City-is-Stunning-in-Time-Lapse-hqdefault.jpg Kako je National Geographic predstavio Beograd ·