Vodič kroz novogodišnje trendove
PULS GRADA · moda

Vi se čudite okićenom gradu, a mi ćemo korak dalje. Ne, nismo još rešili da vadimo ukrase i kupimo jelku, ali možemo da maštamo šta ćemo nositi kad krenu žurke i svečana opraštanja od stare godine u decembru.

Za slavlje, po starom dobrom običaju, nikada nije ni rano ni kasno, a vi možda ne morate odmah da kupujete ali važno je da planirate. Sa Instagram profila slavnih blogerki, trendove skinuli i za vas ih pripremili…

Oblačenje za svečane prilike zahteva malo više smelosti, makar jednom godišnje ako ne računamo rođendan možete sebi da dozvolite da budete namerno provokativni i drugačiji. Svake zime očekujete isto, krzno spolja a unutra svečano, šljokice, zlato ili srebro, ponešto crveno ili ljubičasto. Ne brinite, može se prošlogodišnja haljina nositi i ove, ali ćemo malo da je preuredimo!

Vreme je da ponesete haljinu koja će vam doneti dobru sreću i mnogo poljubaca…

1. Nek svetluca

Ovog decembra podesite pravo osvetljenje na svom mobilnom telefonu, naročito obratite pažnju na reflekse i odsjaje šljokica i kako vam oni stoje na fotografijama. Nijansu odsjaja birajte sami ali ako nema spektakla menjajte haljinu!

2. Metalik je uvek ok

Odabrati metalik (bilo koja nijansa da je u pitanju) i to za svečanosti decembarskog tipa, to vam je kao mala crna haljina, opšte mesto, sigurna odluka, nećete pogrešiti. Međutim, ako već idete na sigurno, onda planirajte da ponešto i promenite tako da se drugima pamet zavrti. Zlatni karmini i senke, zlatna ili srebrna kosa ili makar samo pramen, kratkotrajni metalik tattoo, rukavice i cipele u nijansi teškog srebra…

Opasno bogato
Ne, ne zanima nas stanje na vašem računu i nemamo način da vam pomognemo da uvećate svoj kapital. Ali pliš, čipka, brokat i vintidž predmeti od zlata će vam dati tu patinu starog sjaja i glamura o kojem ovde pričamo. Zlatno doba Holivuda? Znate li o čemu pričamo…

Crvena hara

Ove sezone prava je predatorka, no možda baš zato što je toliko popularna ne bi ni vi trebalo da je preskočite. Haljina neobičnog kroja, štrafte u nijansi ili sportski kombinezon – sve može, ali mora i crveni ruž, jednostavno mora!

I pruge i tufne

Postignite visoki stepen kontrasta poigravajući se različitim dezenima. Nije bela samo za letnju sezonu, niti je crno-bela kombinacija zgodna samo za posao!

Vaše pravo na dugu

Na posletku, možda ne treba birati samo jednu boju ili jedan set boja, zašto se ne odlučiti za sve boje, za čitavu dugu, kad već znate da onaj ko prođe ispod nje ima mnogo, mnogo sreće.

Zelena boginja

Moglo bi se reći da je ovo klasična boja za novogodišnje praznike. Ima onih ljubomornih koji će dodati da se tako obučeni nećete previše razlikovati od novogodišnje jelke. Hm, znate da se kaže da su ljubomorne oči zelene, ili da od ljubomore pozelene. Bogme, samo vi udrite, neka im oči budu smaragdne!


Gruzija moda Kako se oblače najmodernije žene Gruzije Reebok Viktorija Bekam Reebok i Viktorija Bekam najavljuju ponovo partnerstvo pjimage Bizarni komadi garderobe koje stvarno možete kupiti cover Najbolji ženski i muški kaputi za jesen/zimu 2017. · · · · ·