fotke
U VAZDUHU · urban flash

Često nam pojedine stvari stvore nelagodu. Nekada neko priča nedolične stvari u društvu, nekad nas bude blam jer neko ne shvata šta govori ili pokazuje, a nekada nas nešto što vidimo asocira na nešto potupno drugo.

Kada ne očekujemo da naiđemo na seksualnu asocijaciju u svakodnevnim stvarima, pa je onda stvorimo, to ume baš da uznemiri. Ili kada predmet dobije potpuno novi obilk pa asocira na nešto drugo. A pogotovo ako vam smeta sve što je pogrešno napisano, ili vam smetaju prljave stvari, pogotovo one koje se koriste za jelo ili u svakodnevnoj higijeni, to ume baš da potrese čoveka! Navikli smo da nailazimo na bizarnosti gde god da se okrenemo i shvatili smo da ništa nije nevino kao što izgleda.

Možda nemaju svi uvek istu „prljavu“ asocijaciju, možda neko ima pokvareniju maštu, ali često nas obične stvari uznemire više nego što bi trebalo. Kako je nešto baš takvo? Zašto nešto izgleda tako kako izgleda? Šta sa tim da radimo? Proverite u našoj galeriji kolekciju fotografija koje mogu da izazovu neprijatnost.

Ovako kad se stavi avokado...Otvori galeriju
Loženje na inteligenciju (foto: Eni Hol) Ako vas privlače samo pametni, vi ste sapioseksualac karijera Pet načina da unapredite svoju karijeru u 2017. godini rad Ne sviđa vam se posao? Pogledajte kako drugi zarađuju za život sneško Vreme je za Sneška Belića · · ·