18 - Zlatiborac juneća kobasica u sosu od bibera
PULS GRADA · gastro

Prijatelji iz Zlatiborca su nam poslali recept za ukusno jelo u kome ćete Vi i Vaša porodica sigurno uživati. Pročitajajte instrukcije za pripremu u tekstu koji sledi i ne zaboravite da nam javite kako je obrok ispao!

Sastojci za jednu porciju:
• 200g Zlatiborac junećih kobasica
• 150ml pavlake za kuvanje
• 1 kašičica šarenog bibera u zrnu
• 10g maslaca
• So
• Kari začin

U šerpici na malo maslaca propržiti izdrobljen šareni biber i na vrh kašičice kari začin. Zatim dodati pavlaku za kuvanje i malo soli. Sos dobro promešati i kuvati svega 2-3 minuta, tj. dok ne počne da se zgušnjava.

Na srednje jakoj vatri izgrilovati Zlatiborac juneće kobasice pa ih servirati uz pripremljen sos.

page_cover Kada restorani preteraju u „kreativnosti“ cover Milini slatkiši – sve drugo otpiši! VEL_0213 Danubius slavi 100 godina postojanja web 2_cover The Square: Inovativni restoran ima novog šefa kuhinje · ·