Baden Baden
17. jan
KULTURA · muzika

Baden – Baden voli da balansira između garažnog ludila, electropopa, destruktivnog industriala i roka. Mračni su i genijalni, a sa samo nekoliko koncerata privukli su pažnju na sebe budnih i manje budnih ljubitelja nepopularne muzike.

U njihovoj muzici svako može da izabere šta mu se najviše sviđa: od Black Lips do Interpol, od Nicka Cavea do Can ili od Neu! do Hot Chip. I možemo tako da se gađamo referencama u nedogled – post-punk, dance-punk, gothic, indie, garage, psihodelija, pop, ali suština je da je to samo osnova ili temelj onoga što se dešava kada ova petorka iz Zagreba izađe na scenu!

Gun klub, Miloša Pocerca 10
Gun klub
350
Događaj na Facebooku

Neverovatna energija i strast, haotično sviranje, sumanute kompozicije koje izmiču jasnim žanrovskim odrednicama uz inteligentno poigravanje vizuelnim nastupom, samo delimično mogu da opišu bend Baden-Baden, a na vama je da to otkrijete uživo, za koji dan u beogradskom klubu Gun.

U Beograd dolaze u nedelju, dan posle Kišobran žurke i dan pre nove epizode Pop depresije, a to je pravo vreme za dobru svirku!

Lira Vega 16. januar 2016. Lira Vega sa prijateljima u Kulturnom centru Grad KKN novogodišnji koncerti 1. januar 2016. Kanda kodža i Nebojša – prate staru i dočekuju Novu godinu Darkwood Dub 1. januar 2016. Darkwood Dub u Domu omladine Beograda Drugstore koncert 16. oktobar 2800. Veliki novogodišnji koncert u klubu Drugstore · · ·