KKN novogodišnji koncerti
1. jan
KULTURA · muzika

Kanda kodža i Nebojša i na početku iduće godine priređuju druženje koje je za pratioce i poštovaoce odavno postalo tradicija. Dvanaesti put zaredom, KKN će u savamalskom klubu „Peron“ dočekati tek rođenu 2016. u petak, prvog januara.
A prethodne večeri, tj. u noći dočeka, staru godinu će otpratiti u hali IV Beogradskog sajma, na velikom koncertu „Beograd ponovo pleše“. Na meniju će tokom obe noći biti najlepši hitovi iz još uvek nežnih 25 godina zajedničkog putovanja, odabrani momenti sa još uvek aktuelnog albuma „Volja za noć“, pesme koje su nedavni akustični nastupi vratili na koncertni spisak i iznenađenja koje kreira svečana i spontana atmosfera.

Peron Savamala, Braće Krsmanović 12
Peron Savamala
600
Događaj na Facebooku

Jedan od najvažnijih sastava ne samo tokom mračnih devedesetih, već i tokom prethodnih 15 godina kretanja kroz maglu, Kanda kodža i Nebojša će kao i uvek toplo i džentlmenski prigrliti Novu godinu i plesati sa njom pre nego što ona poraste! Novi, tek objavljeni spot za pesmu Uvek u ponoć, u režiji filmskog i TV reditelja Marka Kostića zaokružuje dosadašnji život albuma Volja za noć i ostaje kao poziv za buduće muzičke promenade oko ponoći.

Darkwood Dub 1. januar 2016. Darkwood Dub u Domu omladine Beograda Drugstore koncert 15. oktobar 2800. Veliki novogodišnji koncert u klubu Drugstore cover 10 29. decembar 2015. Novogodišnji Mikser Fest cover7 26. decembar 2015. Miško Plavi feat. Vasil i Johnny nastupaju u KC Grad · · · · ·