Hladno pivo
24. jun
KULTURA · muzika

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu Hladno Pivo će 26. februara 2016. godine u Hali sportova na Novom Beogradu, održati veliki koncert u okviru regionalne turneje „Dani zatvorenih vrata“, a povodom novog albuma. Posle četiri godine Mile, Zoki, Suba, Deda i Šoki ponovo otvaraju vrata Hale sportova, gde će svojim fanovima prirediti koncert za pamćenje. Poznati po energičnim nastupima i hitovima “Mojoj majici”, “Ezoterija” , „Pitala si me“, „Nije sve tako sivo“, „Samo za taj osjecaj“, „Pjevajte nešto ljubavno”, Zagrepčani će predstaviti i pesme sa novog albuma koje su već zauzele značajno mesto u srcima njihovih fanova. Već 28 godina nastupaju na najvećim rok događajima i scenama u regionu, a svaki od osam objavljenih albuma zauzima posebno mesto među poštovaocima rok zvuka. U prilog tome govori i činjenica da su dva puta bili nominovani za MTV nagradu EMA Best Adria Act.

Hala sportova Beograd, Pariske komune 20
Hladno Pivo
900
Događaj na Facebooku

Uspomene sa prethodna tri rasprodata koncerta koja su održana u beogradskoj Hali sportova, za bend su nezaboravne, a veruju da hiljade fanova željno iščekuju novu svirku.

“Svirka u Hali sportova bit će nam prilika da dokažemo da je Hladno Pivo najbolje konzumirati uživo i u društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo. Prošetat ćemo se od Džinovskog pa do Zatvorenih vrata, to će trajati preko dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake. U Beogradu imamo fanatičnu publiku, Hala sportova je odličan prostor, ni prevelik ni premalen, dolazimo usvirani i u pojačanom sastavu. Zato jedva čekamo taj 26. februar” , poručuje frontmen Mile Kekin.

 

El orgazam u domu omladine 26. decembar 2015. Orgazam koji traje 35 godina Neno Belan 23. decembar 2015. Neno Belan i Fiumens priređuju veliki prednovogodišnji koncert Seven that Spells 24. jun 9700. Seven That Spells i By-Pass: Sudar spejs-roka i izvrsnog metala Disciplina kičme 11. decembar 2015. Disciplin A Kitschme će održati dva koncerta u Gun Clubu · · ·