Love Revolution
30. dec
U VAZDUHU · grad

Drugi „Mikser New Year’s Fest“ trajaće 4 dana, u toku kojih ćete imati prilike da uživate u smelom, odabranom i kvalitetnom muzičkom programu, koji će vas na pravi način uvesti u 2017. godinu! I to nije sve. Postoji posebno iznenađenje za one koji žele da sva 4 dana novogodišnjeg ludila i euforije provedu baš u „Misker Houseu“, jer se jedinstvena ulaznica za četiri dana, može nabaviti po posebnoj promotivnoj ceni do 15. decembra, na prodajnim mestima „Gigs Tixa“.

„Mikser New Year’s Fest“ započinjemo SALSA spektaklom u petak 30.decembra sa početkom u 22h u „Mikser House-u“. Na vama je da dođete u novogodišnjem raspoloženju i da svi zajedno napravimo fenomenalnu atmosferu kako samo plesači znaju. „Mikser House & Al Centro Salsa Beograd“, uigrani su tandem koji je od salsa večeri napravio audio vizuelni spektakl i u Savamalu doneo duh Kube.
 
Jedno je sigurno, najluđu novogodišnju noć doživećete dan ranije, a Savamala će još jednom, poslednji put ove godine, da se trese u našem ritmu!

Nakon spektakularnog dočeka 2016. godine i krcatog „Mikser Housea“ i ovog puta na dočeku Nove godine 31. decembra, pored dobrog provoda, LOVE REVOLUTION žurkom želimo da afirmišemo neki lepši, bolji i srećniji svet zasnovan na apsolutnim vrednostima ljubavi, solidarnosti i tolerancije.

Svi koji se odluče da Novu godinu dočekaju baš u „Mikser Houseu“, obradovaće „line up“ koji i ove godine obećava nezaboravno veče. Pored odabranih DJ setova muzike 80-tih, Trap, 80s Pop-Rock i EDM-a posebno izenađenje spremaju, SEVDAH BABY, kralj domaće EDM scene sa Djixx, koja apsolutno dominira scenom i širi energiju kao požar, kao i MIMI MERCEDEZ, surova reperka koja u svojim pesmama silovito govori o ljubavi prema sebi i „tough loveu“ prema onima koji pravo na tu ljubav osporavaju! Prve ulaznice za Love Revolution žurku mogu se kupiti po promo ceni od 1500 dinara, dok traju zalihe!

U nastavku saznajte šta vas još uzbudljivo očekuje prazničnih dana u „Mikser Houseu“.

do
Mikser House, Karađorđeva 46
Mikser House
3000 din
Događaj na Facebooku

Dvanaesti put zaredom Kanda Kodža i Nebojša otvara novu koncertnu godinu nastupom u Beogradu, kao i uvek do sada na njenom samom početku. Tradicija koja je započeta koncertom u klubu Pazi škola na početku 2006, nastavljena narednih godina u Akademiji, Gun klubu i klubu Peron, produžava se i 1.januara 2017, kada će Kanda Kodža i Nebojša nastupiti u Mikser Houseu, mestu na kome su u martu 2016. održali jedan od najvećih koncerata u toku dosadašnjeg delovanja. Ulaznice za koncert dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 800 dinara za prvih 200 karata, nakon čega će se cena povećati.

Drugo izdanje Savamala New Year’s Festa zatvara se velikim novogodišnjim koncertom jednog od najoriginalnijih alternativnih rok muzičara regiona, Damira Urbana. Urban&4 će nas na velikom novogodišnjem koncertu sprovesti kroz tri decenije dugu karijeru, od Laufera do Četvorke, i podsetiti na kultne numere kao što su Budi moja voda, Mjesta za mene, Odlučio sam da te volim, Nebo, Astronaut, pa sve do novijih, koje status “kultnih” tek čeka, Sutra ćemo pričati, Ribe i Priđi mi bliže, sa aktuelnog Mamuta, albuma koji je proglašen jednim od najboljih u regionu 2014. godine. Ulaznice za koncert su dostupne na blagajnama Gigs Tixa, a specijalna promo cena za 200 najbržih kupaca iznosi 1000 dinara. Redovna cena u pretprodaji biće 1200, dok će cena karte na ulazu biti 1500 dinara.

U Savamali čeka vas Mladost, Ludost, Radost, Gadost, Tranzit, KC Grad, Ben Akiba, Deli 57, Dudurudu, Brankow, Berliner, Čorba kafe, Gvožđara1870, Kafana SFRJ, Prohibicija i naravno Mikser House, koji i ove godine garantuju doček o kojem ćete pričati i koji ćete pamtiti!

3159_MARS_30MAY2016NATGEO 28. novembar 2016. Ne propustite izložbu „Mars izbliza“ whisky-glass-wallpaper-3 19. novembar 2016. Prvi sajam viskija u Beogradu Tube Balkan Fest 1. oktobar 2016. Balkan Tube Fest 2016 Beogradski noćni market 30. septembar 2016. Beogradski noćni market – Blok 44 · · · · · · · · · · · ·