Grupa Time
16. sep
KULTURA · muzika

Originalna postava TIME-a, koju čine Dado Topić, Tihomir Pop Asanović, Vedran Božić, Mario Mavrin i Ratko Divjak, okupiće se 16. septembra u Mikser House-u i zasvirati dobre stare hitove: “Za koji život treba da se rodim”, “Makedonija”, “Da li znaš da te volim” i “Pjesma no.3”.

Poslednji put su zajedno zasvirali davne 1973. godine, a danas, četiri decenije kasnije, legende se konačno ponovo okupljaju! U Mikser House-u zasviraće kultni sastav TIME, koji će publiku trijumfalno podsetiti da je rock’n’roll i dalje živ.

TIME, koji je nosilac nagrade “Porin” za životno delo i brojnih drugih muzičkih priznanja, osnovan je 1971. godine, da bi već godinu dana kasnije izdali i prvi LP, za kojim su usledili albumi “Time II” i “Život u čizmama sa visokom petom”.

Mikser House, Karađorđeva 46
Mikser House
1000
Događaj na Facebooku

Grupa je 1977. zvanično prestala sa radom, a njeni članovi su nastavili da grade solo karijere. Sada, nakon skoro 40 godina od razilaženja, Dado, Pop, Vedran, Mario i Ratko se ponovo okupljaju pred beogradskom publikom, na radost svih ljubitelja starog dobrog rok zvuka.

Skrillex 14. jul 2016. Skrillex na otvaranju Sea Dance festivala The Vaccines Tinariwen 9. jul 2016. The Vaccines i gitarski pobunjenici na Exitu Southern Soul Festival 30. jun 2016. Southern Soul Festival Montenegro 2016 Simply Red 23. jun 2016. Simply Red na Tašmajdanskom stadionu · ·