Ćurke na slobodi
20. feb
KULTURA · film/TV

Od Relativiti Medije i Ril FX studija za animaciju stiže animirana komedija, avantura za publiku svih uzrasta – „Ćurke na slobodi“. Ovo je priča o dva ćurana sa dve suprotstavljene strane koji moraju da zaborave na svoje nesuglasice i putuju nazad u prošlost kako bi promenili tok istorije i zauvek skinuli ćurke sa menija za Dan zahvalnosti.

Dečanska 14, Beograd
Dom sindikata

Sinhronizovano na srpski jezik. Na repertoaru bioskopa u Domu sindikata.

Herkul U bioskopima: "Herkul - Početak legende" Slika koja nedostaje Dokumentarni četvrtak: Projekcija filma "Slika koja nedostaje" Čuvari nasleđa U bioskopima: "Operacija - Čuvari nasleđa" Vampirska akademija U bioskopima: Vampirska akademija · ·
will smith focus
5. mar
KULTURA · film/TV

Inteligentna i napeta komedija, ali i ozbiljan film koji pokazuje šta sve može da se desi kad nam neko pomuti razum pa izgubimo fokus.

Iskusni prevarant Niki u stanju je da svakog uveri u šta god poželi. Jednog dana na vrata mu pokuca lepa Džes s molbom da je nauči svemu što zna. Njih dvoje se odmah razumeju i ona postaje njegova pripravnica, čak i više od toga.

Bolje od ikoga pre ona savladava tajne zanata, iako je u stvari reč samo o jednoj: Sve se svodi na skretanje pažnje. Mozak je spor i ne može da prati više stvari u isto vreme. Zato ga cimni s jedne, a uzmi mu s druge strane. A upravo će Džes cimnuti Nikija tamo gde je najtanji: dok se on sve više i više zaljubljuje u prelepu plavušu, počeće da gubi fokus i donosi vrlo rizične odluke.

Bekim Fehmiju Blistavi i strašni Bekim Fehmiu u Trezor omažu u Parobrod bioskopu pedeset nijansi Premijera filma „Pedeset nijansi – siva“ u Sava Centru