Ćurke na slobodi
20. feb
KULTURA · film/TV

Od Relativiti Medije i Ril FX studija za animaciju stiže animirana komedija, avantura za publiku svih uzrasta – „Ćurke na slobodi“. Ovo je priča o dva ćurana sa dve suprotstavljene strane koji moraju da zaborave na svoje nesuglasice i putuju nazad u prošlost kako bi promenili tok istorije i zauvek skinuli ćurke sa menija za Dan zahvalnosti.

Dečanska 14, Beograd
Dom sindikata

Sinhronizovano na srpski jezik. Na repertoaru bioskopa u Domu sindikata.

Herkul 20. februar 2014. U bioskopima: "Herkul - Početak legende" Slika koja nedostaje 13. februar 2014. Dokumentarni četvrtak: Projekcija filma "Slika koja nedostaje" Čuvari nasleđa 13. februar 2014. U bioskopima: "Operacija - Čuvari nasleđa" Vampirska akademija 12. februar 2014. U bioskopima: Vampirska akademija · ·
Palme u snegu
14. feb
KULTURA · film/TV

Ladies night uz predivnu ljubavnu priču „Palme u snegu“ i urnebesnu komediju „Kako biti solo“, biće održan u nedelju, 14. februara samo u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza, sa početkom u 19:30 časova. Dan zaljubljenih pripadnicama lepšeg pola te večeri donosi dva sjajna filma na veliko platno bioskopa Cineplexx, poklon magazin Cosmopolitan uz svaku kupljenu ulaznicu, ali i poklone iznenađenja koje su pripremili Rimmel i Playboy.

"Zulender 2" u centru sveta mode 11. februar 2016. Komedija "Zulender 2" od danas u bioskopima Our Last Tango 29. januar 2016. Festival evropskog dugometražnog dokumentarnog filma "7 veličanstvenih" po 12. put u Beogradu
Filozofski teatar
14. feb
KULTURA · film/TV

Hrvatski filozof i osnivač Filizofskog teatra Srećko Horvat ponovo dolazi u Beograd. Ovog puta usuđuje se da govori o ljubavi, kako sam ističe, uz sve rizike koje pričanje na ovu temu sa sobom nosi. Ovo je i prilika da publika upozna novu knjigu mladog filozofa „Radikalnost ljubavi“.

Drugi Filozofski teatar u Beogradu i promocija knjige „Radikalnost ljubavi“ održaće se na Dan zaljubljenih, u nedelju, 14. februara na sceni „Raša Plaović“ Narodnog pozorišta od 20 sati.

Our Last Tango 29. januar 2016. Festival evropskog dugometražnog dokumentarnog filma "7 veličanstvenih" po 12. put u Beogradu Trči zeko trči 21. decembar 2015. Najkraći dan: Događaj koji slavi kratkometražni film
cover1
25. feb
KULTURA · film/TV

Reditelj kultnih filmova „ Vrana“ i „Ja, Robot“ Aleks Projas vraća se sa novim ostvarenjem koje će gledaoce, zahvaljujući spektakularnim specijalnim efektima, odvesti pred same bogove starog Egipta!

Opstanak čovečanstva je u rukama običnog smrtnika, heroja Beka, kojeg glumi Brenton Tvejts. Bek se udružio sa egipatskim bogom Horusom (Nikolaj Koster-Voldo) kako bi spasio svet koji je u rukama Seta (Džerard Batler), nemilosrdnog boga tame. Otkako je Set preuzeo vlast, nekada mirno i prosperitetno egipatsko carstvo postalo je poprište haosa i sukoba. Bek i Horus kreću u konačan obračun sa Setom i njegovim pristalicama.

Our Last Tango 29. januar 2016. Festival evropskog dugometražnog dokumentarnog filma "7 veličanstvenih" po 12. put u Beogradu Trči zeko trči 21. decembar 2015. Najkraći dan: Događaj koji slavi kratkometražni film