Ćurke na slobodi
20. feb
KULTURA · film/TV

Od Relativiti Medije i Ril FX studija za animaciju stiže animirana komedija, avantura za publiku svih uzrasta – „Ćurke na slobodi“. Ovo je priča o dva ćurana sa dve suprotstavljene strane koji moraju da zaborave na svoje nesuglasice i putuju nazad u prošlost kako bi promenili tok istorije i zauvek skinuli ćurke sa menija za Dan zahvalnosti.

Dečanska 14, Beograd
Dom sindikata

Sinhronizovano na srpski jezik. Na repertoaru bioskopa u Domu sindikata.

Herkul 20. februar 2014. U bioskopima: "Herkul - Početak legende" Slika koja nedostaje 13. februar 2014. Dokumentarni četvrtak: Projekcija filma "Slika koja nedostaje" Čuvari nasleđa 13. februar 2014. U bioskopima: "Operacija - Čuvari nasleđa" Vampirska akademija 12. februar 2014. U bioskopima: Vampirska akademija · ·
MissionImpossible5_SBgr3
30. jul
KULTURA · film/TV

Pošto je jedinica za nemoguće misije rasformirana, a Itan (Tom Kruz) isključen iz zbivanja, tim će se suočiti sa mrežom visoko obučenih specijalnih agenata, Sindikatom.

Ovi vrhunski operativci su odlučni u tome da stvore novi svetski poredak preko serije sve strašnijih terorističkih napada. Itan će okupiti svoj tim i udružiti snage sa nekadašnjom britanskom agentkinjom, Ajlom Faust (Rebeka Ferguson), koja je možda pripadnica ove otpadničke nacije, jer će se grupa suočiti sa najtežom nemogućom misijom do sad.

Glumci: Tom Cruise, Simon Pegg, Jeremy Renner, Rebecca Ferguson

Terminator 27. jun 2015. “Terminator” iz 1984. godine ekskluzivno ove subote u bioskopu Cineplexx Film "Off" premijera 4. jun 2015. Premijera domaćeg filma "Off" sa Nikolom Đuričkom u glavnoj ulozi