Ćurke na slobodi
20. feb
KULTURA · film/TV

Od Relativiti Medije i Ril FX studija za animaciju stiže animirana komedija, avantura za publiku svih uzrasta – „Ćurke na slobodi“. Ovo je priča o dva ćurana sa dve suprotstavljene strane koji moraju da zaborave na svoje nesuglasice i putuju nazad u prošlost kako bi promenili tok istorije i zauvek skinuli ćurke sa menija za Dan zahvalnosti.

Dečanska 14, Beograd
Dom sindikata

Sinhronizovano na srpski jezik. Na repertoaru bioskopa u Domu sindikata.

Herkul U bioskopima: "Herkul - Početak legende" Slika koja nedostaje Dokumentarni četvrtak: Projekcija filma "Slika koja nedostaje" Čuvari nasleđa U bioskopima: "Operacija - Čuvari nasleđa" Vampirska akademija U bioskopima: Vampirska akademija · ·
Kako se rešiti
27. nov
KULTURA · film/TV

U naše bioskope stiže nastavak urnebesne komedije „Kako se rešiti šefa″.

Dejl (Čarli Dej), Kurt (Džejson Sudekis) i Nik (Džejson Bejtmen) su siti nemogućih nadređenih, pa su odlučili napokon da pokrenu sopstveni posao.

No, nakon što puni entuzijazma krenu u proizvodnju svog izuma shower buddyja i budu izigrani, očajni , bez novca i budućnosti odlučuju da se osvete bogatom saradniku (Kristof Valc) koji ih je uništio.

Svoja sredstva planiraju da povrate i otmicom njegovog sina (Kris Pajn ), u čemu će im pomoći profesionalac Din MF Džons (Džejmi Foks) koga su upoznali već ranije dok su pokušavali da se reše svojih pravih šefova.

Glupi i tuplji Da „Gluplji i tuplji Da“ u Cineplexxu 20.000 dana na Zemlji Filmski festival Slobodna zona - deseti put!