Ćurke na slobodi
20. feb
KULTURA · film/TV

Od Relativiti Medije i Ril FX studija za animaciju stiže animirana komedija, avantura za publiku svih uzrasta – „Ćurke na slobodi“. Ovo je priča o dva ćurana sa dve suprotstavljene strane koji moraju da zaborave na svoje nesuglasice i putuju nazad u prošlost kako bi promenili tok istorije i zauvek skinuli ćurke sa menija za Dan zahvalnosti.

Dečanska 14, Beograd
Dom sindikata

Sinhronizovano na srpski jezik. Na repertoaru bioskopa u Domu sindikata.· ·
Brad Pitt u filmu Fury
23. okt
KULTURA · film/TV

Ovih dana na ulicama našeg glavnog grada možemo da vidimo defilee veličanstvene vojne tehnike povodom predstojeće vojne parade kojom se proslavlja oslobođenje Beograda od okupatora 1945. Tenkovi , avioni i borbena kola kao da su postali svakodnevica stanovnika Beograda u najpozitivnijem smislu. Blitz film predstavlja film u kome još jedan tenk igra glavnu ulogu u borbi protiv svetskog zla.

Novi film Bes (Fury) donosi priču o Drugom svetskom ratu u svoj svojoj njegovoj veličini, surovosti i junaštvu. Snimljen je prema istinitoj priči i u režiji Davida Ayera (takođe autora scenarija) i zamišljen kao napeti ratni film koji prikazuje poslednje mesece II svetskog rata, i u domaćim bioskopima će se pojaviti 23. oktobra.