Ćurke na slobodi
20. feb
KULTURA · film/TV

Od Relativiti Medije i Ril FX studija za animaciju stiže animirana komedija, avantura za publiku svih uzrasta – „Ćurke na slobodi“. Ovo je priča o dva ćurana sa dve suprotstavljene strane koji moraju da zaborave na svoje nesuglasice i putuju nazad u prošlost kako bi promenili tok istorije i zauvek skinuli ćurke sa menija za Dan zahvalnosti.

Dečanska 14, Beograd
Dom sindikata

Sinhronizovano na srpski jezik. Na repertoaru bioskopa u Domu sindikata.Herkul 20. februar 2014. U bioskopima: "Herkul - Početak legende" Slika koja nedostaje 13. februar 2014. Dokumentarni četvrtak: Projekcija filma "Slika koja nedostaje" · ·
Pančevo film festival
3. sep
KULTURA · film/TV

U Pančevu će se od 3. do 7. septembra održati prvo izdanje Pančevo Film Festivala – PAFF, internacionalnog takmičarskog festivala autorskog dugometražnog i kratkog filma. Na više lokacija u gradu održavaće se glavni, filmski program, kao i prateći sadržaji festivala: koncerti, tribine, predavanja, promocije, izložbe i radionice. Svečano otvaranje festivala zakazano je za sredu, 3. septembra u 20.30 na Letnjoj sceni Kulturnog centra Pančeva. Ulaz na sve programe festivala je besplatan.

Na tajnom zadatku 28. avgust 2014. U bioskopima: "Na tajnom zadatku - Povratak na koledž" Dva čoveka u gradu 22. avgust 2014. U bioskopima: Dva čoveka u gradu
Varvari
4. sep
KULTURA · film/TV

Film „Varvari“ je tinejdžerska drama o odrastanju u svetu bez perspektive, portret jedne mlade generacije koja stasava u društvu izgubljenih vrednosti. Junak priče Luka je mladić na pragu punoletstva koji, zajedno sa svojim najboljim drugom Flešom, vodi navijače lokalnog drugoligaškog tima iz predgrađa. Rastrzan između uslovne kazne, porodičnih problema i tajne veze sa devojkom jednog od fudbalera, Luka očajnički pokušava da pronađe svoje mesto u okruženju.

Pančevo film festival 3. septembar 2014. Pančevo Film Festival od 3. do 7. septembra Na tajnom zadatku 28. avgust 2014. U bioskopima: "Na tajnom zadatku - Povratak na koledž"