City Magazine

PDF

Veoma volim da čitam kad poznate ličnosti odgovaraju na Prustov upitnik. Obično se taj tekst nalazi na poslednjoj strani novina i njega pročitam prvog, pre svih ostalih tekstova. Kroz ta naizgled jednostavna pitanja o životu i smrti saznaš mnogo o nekome.

O mnogim odgovorima sam razmišljala danima posle. I svaki put sam pomislila šta bih ja odgovorila. Naravno ti odgovori su se s vremenom menjali. Sada bih verovatno odgovorila sve drugačije nego pre deset ili dvadeset godina. Sada su mi neki odgovori jasniji. U Ninu je svojevremeno izašao i presek najčešćih odgovora. Sve je bilo interesantno, ali jedno sam baš zapamtila. Na pitanje koji bi talenat voleli da imate, najviše ljudi je odgovorilo da bi jako volelo da znaju lepo da pevaju. Nekada mi se čini da je to stvarno najlepši talenat, ali većina eto, može da peva samo u sebi.

Naše prvo prolećno izdanje je tu, preuzmite ga u PDF formatu i prelistajte odmah.

 

City Magazine #141 City Magazine // Trening City Magazine #140 City Magazine // Identitet City Magazine #139 City Magazine // Želje City Shopping #139 City Shopping // Zimske radosti