City Magazine # 146

PDF

Dva su mi utiska ostala upečatljiva prethodnih dana. Jedan je ostavio Jan, mlađahni Holanđanin koji je putovao po Indiji, Africi i Indoneziji, a sad je iz Berlina stigao autostopom u ove naše krajeve. Jan veruje u kosmičku energiju, smatra da smo svi deca zemlje, ispunjeni ljubavlju i razumevanjem.

Traži sebe i način na koji želi da živi, potpuno je neopterećen gde će spavati, šta će jesti, kada će stići. Drugi utisak je jedna posebna žena, o kojoj ćete, nadam se, na jesen čitati u City Magazineu. Ona je život posvetila duhovnom, izučava jogu i istočnjačku filozofiju. Itekako zna gde ide, ima već utvrđen veoma gust raspored. Osim toga je i mama jedne male bebe, a kad smo dogovarale intervju, stavila je do znanja da je trivijalna pitanja ne zanimaju, da želi da priča o pravim stvarima, o životu, o ljubavi.

Razmišljam tako o njima, o tome kako žive svoj život, pun avantura, svako na različite načine. I neprimetno, kako se već poređaju stvari kada se poređaju pravilno, u ovom broju spojili smo avanturu i ljubav. Prvo kroz putovanja na neobična mesta, a ljubav kroz intervju sa jednom divnom umetnicom, čija je najveća avantura – ljubav. Uživajte!

Izašao je novi broj City Magazina, a vi ga u PDF formatu možete preuzeti ovde.

CM #145 #145 City Magazine // Niski start City Gourmet leto City Gourmet City Magazine #144 cover #144 City Magazine // Priroda City Magazine #143 City Magazine // Trenuci ·