City Magazine 148 cover

PDF

Dok još pokušavam da sustignem brzi septembarski tempo posle laganog i neočekivano opuštajućeg leta, odzvanja mi rečenica (uzvično-zapovedni način) moje bake Zoje: Anjička, budi praktična! Od te rečenice mi se dizala kosa na glavi, a pritisak rastao ubrzanjem kog se ne bi postideo ni najbrži auto. Kolutala sam očima, šizeći u drugoj sobi, da me ne vidi, da se ne uvredi, iz poštovanja nikada pred njom.

Iz iskustva sam naučila koje su to stvari praktične, a koje nisu. Eto, stanovi na dve etaže su baš nepraktični, jer usisivač stalno morate da vučete gore-dole. Sa druge strane, imati dve mašine za suđe je baš praktično jer ne morate da gubite vreme svaki dan vadeći čisto i stavljajući prljavo suđe. Ovako naizmenično perete u jednoj, pa drugoj, štedite i vreme i prostor u kuhinji. Praktično.
Imam ja još mnogo teorija o tome šta je praktično, a šta nije, ali u praksi, pogotovo ovih dana, to nešto nikako ne funkcioniše.

Izašao je novi broj City Magazina, a vi ga u PDF formatu možete preuzeti ovde.


City Magazine #147 # 147 City Magazine City Magazine # 146 #146 City Magazine // Utisci CM #145 #145 City Magazine // Niski start City Gourmet leto City Gourmet ·