149. izdanje City Magazine

PDF

Nas su nekako učili da budemo skromni, tačnije rečeno umereni. Ali nije to uvek ispravno ponašanje. Treba imati visoke standarde, postavljati maksimalističke ciljeve, težiti izuzetnosti. Pomerati granice, svoje i kod drugih ljudi. Nije to uvek lako, ali može postati rutina.

Ne govorim ovde o velikim stvarima za čovečanstvo, ali kad već radimo nešto svakodnevno, svoj posao ili kuvamo ručak, pa zašto to ne bi uradili fenomenalno. Zato sam za svakodnevno postavljanje visokih standarda. Naročito na profesionalnom planu.

City Magazine je pre osam godina postavio novi standard kada je reč o lifestyle magazinima kojima je urbana kultura u fokusu. Želeli smo publiku koja je izuzetna, neobična, kreativna. I stekli smo mnogo čitalaca, prijatelja i partnera. Porasli smo za ovih osam godina i dokazali da od stvari koje su nam važne, bez obzira na okruženje, nikada ne treba odustati.

Izašao je novi broj City Magazina, a vi ga u PDF formatu možete preuzeti ovde.


City Magazine 148 cover # 148 City Magazine // Praktičnost City Magazine #147 # 147 City Magazine City Magazine # 146 #146 City Magazine // Utisci CM #145 #145 City Magazine // Niski start ·