City Gourmet leto

PDF

Izneverena očekivanja su vazda neprijatna, ponekad i opasna. A kada je glad u pitanju, kad je ne zadovoljimo na pravi način, a imali smo ideju šta i kako želimo, onda je frustracija zagarantovana. To zna svako ko je petljao po kuhinji, želeo da napravi neko lepo jelo, potrošio vreme i energiju – i nije uspelo. Ili ste se radovali nekom jelu, a kad se našlo u tanjiru – to nije bilo to.

Neprijatno svima, izneverena očekivanja na sve strane, a ako su uključene i emocije kao što uvek treba da budu, onda je sve skupa baš bez veze. Još gore je kad odete u restoran, a iz njega izađete razočarani, sa osećajem da ste platili nešto što ne vredi te pare, a dobili nešto što nije bilo ni izdaleka ono što ste očekivali. Zato ljudi imaju omiljene kafane i restorane, tamo gde ih znaju, tamo gde znaju šta da očekuju. Tamo gde su poznati ukusi. Slično je to kao i kod kuće, lepo je praviti izlete i probati različite stvari, ali povratak omiljenim ukusima donosi radost. U svakom slučaju, ako ne uspe u vašoj kuhinji, tu u restorani. I obrnuto.

Naše novo izdanje City Gourmet je upravo objavljeno, preuzmite ga ovde i prelistajte odmah!

 

City Magazine #144 cover #144 City Magazine // Priroda City Magazine #143 City Magazine // Trenuci City Fashion naslovna #1 City Fashion City Magazine #142 City Magazine // Pesma ·