Bastino4
PULS GRADA · gastro

Svaki dolazak u ovu baštu obradovaće vas nekim novim detaljem, puno zelenila i simpatičnih detalja čine da se izmeštate u neke sasvim druge krajeve, a noviteti na meniju potvrđuju kako se i koliko ozbiljno promišlja u ovdašnjoj kuhinji.

U uvodnom delu to je sjajna selekcija kozjih sireva iza koje stoje „Kozari“, kao i junetina u tortilji sa čedar sirom i „gondola“ od tikvica punjena dimljenim vratom sa crvenim pestom (Zucchini Vesuvio). Odeljak s pastama osvežavaju njoke sa četiri sira i Bolognese, dok je nacionalni deo više nego ubedljiv s rebarcima na kojima se dugo i prilježno radilo ne bi li bila savršeno mekana i „komplikovana“ za serviranje zbog svoje mekoće i odvajanja od kostiju.

Baštino
Požeška 83a
Beograd
069/2283-099
Pon–čet: 09:00 – 24:00
Pet–sub: 09:00 – 01:00
Ned: 09:00 – 24:00

Za slatki segment sve pohvale odnosi makovnjača sa sladoledom od vanile. Bez dileme, dodajući i večernji doživljaj uz živu muziku, jedno od najinteresantnijih mesta za ovo leto…

Mandarina_croissant (1 of 1) cover1 Mandarina: Dobro došli na slatki doručak Vege hrana Najbolji Instagram nalozi za vegeterijance i vegane Francuska kuhinja Uživanje u hrani na francuski način strawberries-1353274 Jestivo cveće: Najlepši ukras tanjira · ·