CLove cover
PULS GRADA · gastro

Tri atraktivne lokacije u centru dva grada, originalna ponuda u svetu fast fooda kod nas, svakako su pozivnica da probate sjajnu kombinaciju svežeg holandskog krompira i originalnih belgijskih sosova.

Chips & Love je holandski brend koji je nedavno otvoren na Terazijama i u Knez Mihailovoj, odnosno u okviru bioskopa Arena u Novom Sadu, gde se u moderno uređenom prostoru predstavlja sasvim drugačiji krompir od onog koji poznajemo iz raznih fast-food opcija, a dodatan šmek daje selekcija specijalno spravljenih belgijskih sosova.

Chips & Love
Terazije 26 i Knez Mihailova 49
Beograd
063/211-404
Pon - ned: 10:00 - 23:00

Dok se krompir pred vama priprema, birate veličinu fišeka i kombinaciju dva sosa u rasponu od slatkastog First Kiss sa komadićima luka preko blago ljutih (Cupidon ili Fifty Shades) ili interesantnog Romeo & Juliet na bazi majoneza sa crnim biberom do verzija na bazi jogurta, viskija ili dižonskog senfa. Topla preporuka za hladne dane.

image05 Cubo: Bogatstvo ukusa u Novom Sadu _DSC4306 Restoran Iris: Redizajn balkanske kuhinje mc Koja jela McDonald’s širom sveta krije? DSC_7730 Vinarija Matalj: Lojalnost blagorodnom podneblju · · ·