black-panther-poster_cover
KULTURA · film/TV

Sa novim Marvelovim superherojem Crnim Panterom smo se prvi put upoznali u filmu „Kapetan Amerika – Građanski rat“, a sada konačno možemo da uživamo u trejleru za film u kome će on biti glavni protagonista. Izlazak „Crnog Pantera“ rezervisan je za 15. februar sledeće godine.

Čedvik Bosman će se naći u ulozi spomenutog junaka, koji nakon smrti svoga oca, preuzima tron (izmišljene) države Vakanda. Iako ona za ostatak sveta deluje ekonomski nerazvijeno kao tipična afrička zemlja, radi se o svojeversnom El Doradu, čija se tehnološka nadmoć drži u tajnosti, kako bi odvratili druge velike sile od osvajanja i eksploatacije. Nažalost, postoje neki ljudi koji znaju pravu istinu i spremni su da je saopšte zainteresovanim stranama.

Crnog pantera je režirao Rajan Kugler, a u filmu još igraju i Majkl B. Džordan, Lupita Najongo, Martin Friman, Andžela Baset i Forest Vitaker.

EPISODE 201 Premijera druge sezone serije „Preacher“ 54bc285596aa6_-_hbz-movie-role-jennifer-shailene-92346277-xl_cover Kasting odluke koje su mogle da promene istoriju Holivuda Junski bioskopski repertoar Junski bioskopski repertoar: Zatišje pred buru Cover - foto izvor fondosdepantalla.top (levo) i wallpapersafari.com (desno) Cenzuriši sve što možeš: 10 filmova koji su zabranjeni u Kini · · ·