Da je David Lynch režiser filma „La La Land"
KULTURA · film/TV

Kako izgleda kada se razigranost hit filma „La La Land“ sretne sa neo-noir diskursom? Želite sumnju i strah ispod razigrane površine? Napetost? Očigledno je i to moguće.

Kako bi izgledao La La Land da je režiser filma David Lynch? Mogli ste videti u videu na početku članka. linčovski misteriozno, napeto, sa dozom straha, prepuno tajanstvenih radnji, dešavanja, likova. La La Land kao turobni film Davida Lyncha? Uverili ste se i sami, može i tako. Pitamo se sada, da li bi Oskar dopao u ruke ovog filma ili ovog režisera, da su snage udružili kao što ste videli, iako samo kroz šalu?

Očigledno je da ljudima baš nedostaje Lynchov rad i da ne mogu da dočekaju treću sezonu serije Twin Peaks. Ili im je žao što slavni reditelj nije nominovan za Oskara od 2002. godine i žele da ponovo napravi remek-delo pa su odlučili da bi La La Land mogao biti njegov. Šta god da je razlog, trejler je zaista odradio svoje, na pravi način!

"Split" James McAvoy Filmska kritika: „Podeljen“ Dobitnici Oskara 7 filmova koji su s pravom zaslužili Oskara film Film „Dalida“ na 45. FEST-u fest_gledaj_03_horizontalni 45. FEST · ·