cover1324
PULS GRADA · sport&rekreacija

Većina ljubitelja bilijara zna za postojanje takmičenja u trik potezima i rado ih prati. Iako je ovakva egzibicija zabavna za gledanje, ipak ne može da se poredi sa pravim profesionalnim mečevima sa visokim ulozima. Najveće je uživanje, naravno, kada trik potezi budu izvedeni u okviru jednog od takvih mečeva. U klipu kojeg vam predstavljamo možete videti Chrisa „Mađioničara“ Mellinga kako izvodi čak tri trik poteza u okviru jedne partije. Poslednji od njih je prava poslastica i sigurno jedan od najboljih poteza u istoriji bilijara.

Tridesetosmogodišnji Britanac je poznato ime u svetu bilijara i snukera, ali su njegove najbolje godine iza njega. Većinu svojih titula je osvojio početkom 2000-ih. Nadamo se će ga ova neverovatna pobeda ohrabriti da se konačno vrati na vrh. Inače, protivnik u ovom meču mu je bio Finac Mika Immonen, još jedna legenda ove igre.

Novosadska kritična masa_cover1 Biciklizam: Novosadska kritična masa POCETAK PRIPREMA ZA VELIKU NIKE TRKU „Belgrade 10k“ – Početak priprema za veliku Nike trku Nacionalni program besplatne rekreacije u Coca-Cola aktivnim zonama u 37 opstina Ponovo pokrenut Nacionalni program besplatne rekreacije u Coca-Cola aktivnim zonama Slika 3_cover PLANET Gym & Fitness: Budite u top formi ·