MAJSTOR HORORA NA VELIKOM PLATNU! “TO” PRETPREMIJERNO U BIOSKOPIMA
KULTURA · film/TV

Horor triler „To“, u režiji Andi Muschietti-a („Mama“) zasnovan je na veoma popularnom istoimenom romanu Stivena Kinga, koji decenijama zastrašuje čitaoce.

Kada deca počinju da nestaju u gradu Deri, u Mejnu, grupa dečaka suočiće se sa najvećim strahovima kada se suprotstave zlom klovnu po imenu Penivajs , čija je istorija ubistava i nasilja stara vekovima.

Da li je to čudovište pod tvojim krevetom? Šta leži u mraku? Da li je to stvorenje koje skače u senkama? U ovom horor trileru ne možete izbeći svoj najveći strah. Zagonetni kratki naslov se odnosi na centralnog zlikovca priče, drevni bauk koji uzima oblik dubokih strahova žrtava i izlazi iz hibernacije svakih 27 godina da bi se hranio najugroženijim stanovnicima Deria, decom. Ovoga puta, međutim, sedam momaka, koji se nazivaju „klubom gubitnika“, zajedno će se boriti sa misterioznim bićem koje nazivaju sveobuhvatnim imenom: TO.

U filmu To igraju Bill Skarsgarda kao centralni zlikovac priče, Pennivajs. Ansambl mladih glumaca: Jaeden Lieberher (Midnight Special), Jeremi Rai Tailor (Alvin i veverice), Sofija Lillis (37), Finn Volfhard, Viatt Oleff (Čuvari galaksije), i Nicholas Hamilton (Captain Fantastic).

Muschietti je režirao film To po scenariju koji su prilagodili Chase Palmer, Cari Fukunaga i Gari Dauberman.


Tvin Piks TV kritika: Razmišljanja o trećoj sezoni „Tvin Piksa” Zaslepljeni film Film „Zaslepljeni“ stiže u bioskope Preko 50 glumaca na otvaranju Post festum: 52. Festival glumačkih ostvarenja „Filmski susreti“ Paralelne vizije Paralelne vizije: Igrani i dokumentarni muzički filmovi u bioskopu Doma omladine · · · ·