Zaslepljeni film
KULTURA · film/TV

U bioskope od 7. septembra stiže nova uzbudljiva i romantična priča o pravoj ljubavi pod nazivom „Zaslepljeni“. Film posle dvadeset godina ponovo na velikom platnu spaja Aleka Boldvina i Demi Mur, a predstavlja rediteljski prvenac Majkla Mejlera, koji je uz pomoć brata Džona Mejlera, inače scenariste filma „Zaslepljeni“, i Boldvina koji je i izvršni producent, prikazao priču o dvoje ljudi koji su nakon gubitka sopstvenog identiteta uspeli da se izbore za ljubav i prave vrednosti.

Sjajni Dilan Mekdermot igra muža glavne junakinje Suzen, nakon čijeg hapšenja zbog umešanosti u korupciju, i Suzen dobija kaznu društveno korisnog rada u Domu za osobe sa oštećenim vidom. Upoznaje Bila, pisca, kog igra Boldvin, koji je na rehabilitaciji nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula njegova žena. Njih dvoje razvijaju romantičan odnos, ali stvari se zakomplikuju kada se u Suzanin život ponovo vrati njen muž koji naslućuje šta se dešava.

“Igram ženu koja nije živela istinu ili realnost, već život koji je spolja izgledao sjajno, kao da ima sve. Onda se sve ruši i ona gubi sve – tlo pod nogama, identitet, osećaj za pravac u životu. Izgubila je kompas i sve kreće u lošem smeru. Na kraju je upravo ta situacija spasava”, rekla je Murova povodom uloge u filmu Zaslepljeni.

Film koji je nedavno premijerno prikazan u Njujorku, u domaće biokope stiže 7. septembra.

Preko 50 glumaca na otvaranju Post festum: 52. Festival glumačkih ostvarenja „Filmski susreti“ Paralelne vizije Paralelne vizije: Igrani i dokumentarni muzički filmovi u bioskopu Doma omladine film Ne tako obični filmovi – predlozi za nedelju uveče Vrelo bioskopsko leto Hitovi koji čekaju da budu pogledani: „Vozač“, „Atomska plavuša“ i „Anabel: Stvaranje zla“ · · · ·