Fotografski trikovi koji svakodnevne sitnice pretvaraju u skupu foto opremu
fotografija

Fotografska oprema je skupa, ali na sreću postoji niz fotografskih trikova koje možete sprovesti koristeći svakodnevne predmete, a koji će stvoriti isti optički utisak baš kao da ste na njih potrošili čitavo bogatstvo.

Ako se hobistički ili profesionalno već bavite fotografijom, za neke slične trikove ste morali čuti, ali zašto da sebe ne unapredite, kad vas već ne košta ništa! Video koji ste mogli da pogledate na početku, delo je fotografa Petera McKinnona, koji pruža jednostavna rešenja onima koji vole da fotografišu, ali ne mogu sebi da priušte skupocenu foto opremu.

McKinnon savetuje da se uvek osvrnete oko sebe, ma gde se nalazili, i pokušate da od stvari iz neposredne blizine napravite mala pomoćna sredstva koja će vizuelno unaprediti vaš foto rad.

Čaše, kaiš, nož, nalepnice, sve su to predmeti koji mogu dobro da imitiraju skupocenu foto opremu jer daju veoma slične rezultate, kao i ona a sa druge strane unapređuju efekte koji se postižu prilikom fotografisanja i sasvim običnih predmeta. Neće biti potrebe da naknadno obrađujete svoje fotografije u Photoshop-u, a kamoli da koristite specijalizovane softvere za isti efekat. Malo kreativnosti je sve što vam je zapravo potrebno!

majka Dala je otkaz da bi sa šestogodišnjom ćerkom putovala po svetu Madrid u filmovima Almodovara Madrid iz Almodovarovih filmova Tinejdžeri To su isti ljudi? Alep Alep: Pre i posle života · ·