tennis-novak-djokovic-James-Corden
PULS GRADA · sport&rekreacija

Novak Đoković se možda još uvek oporavlja od teške povrede ramena, ali to ga nije sprečilo da malo vežba svoj servis ispred televizijskih kamera u popularnoj američkoj emisiji „The Late Late Show with James Corden“.

Društvo u studiju su mu pravili glumac Rejn Vilson i komičar Džejk Vajthol. Njih trojica su u posebnom segmentu nazvanom Gađanje u metu imali zadatak da serviraju tenisku lopticu ka poznatom voditelju i obore flašu punu vode sa njegove glave.

Korden je, naravno, nosio odgovarajuću zaštitu na sebi, a kao što je bilo očekivano, jedino je Noletu pošlo za rukom da pogodi flašicu, doduše tek nakon što je odlučio da se ogreši o pravilo da mora da servira levom rukom.

U video klipu iznad teksta možete videti kako je izgledala ova zabava sa našom teniskom zvezdom.

PLANET Gym and Fitness Dobro došli u najveći fitness centar u Srbiji 71878-lusqghmneu-1508829215_cover Ovo je najsrećniji penal koji ste ikada videli Reebok X-Challenge  & Glow joga Glow joga: Na Reebok X-Challenge treningu vežbanje u tami Paspalj i Converse Converse: Nova NBA kolekcija i legendarni Žarko Paspalj · · · · ·