Teksaški masakr motornom testerom
KULTURA · film/TV

Film „Teksaški masakr motornom testerom“ je 1974. godine šokirao svet. Sada je došao trenutak da se ispriča priča o jednom od kultnih zlih likova u istoriji kinematografije.

Iako je već snimljen pre nekoliko godina, prequel Teksaškog masakra motornom testerom je bez puno obrazlaganja završio pod ključem. Ipak, situacija se nedavno promenila, pa će ovaj film sledeće nedelje doći u bioskope.

U ovom filmu koji prethodi radnji filma Teksaški masakr motornom testerom, mladu medicinsku sestru otimaju četiri nasilna tinejdžera koji su pobegli iz psihijatrijske ustanove i vode je na put iz pakla. Jedan od njih je osuđen na život prepun tragedija i strahota koje će mu uništiti zdrav razum i pretvoriti ga u čudovište po imenu  LEATHERFACE, a progoni ga poremećeni predstavnik zakona željan osvete.

Film Maska od kože: Početak režirali su Alexandre Bustillo i Julien Maury, a u glavnim ulogama su Lili Taylor koja je preuzela ulogu majke mladog Leatherfacea, Stephen Dorff u ulozi ludog policajca, Jessica Madsen, James Bloor, Sam Strike i Sam Coleman su u ulogama ludih zatvorenika bolnice dok je uloga medicinske sestre koja se bori protiv ludaka pripala Vanessi Grasse.

Film u bioskope dolazi 12.oktobra u distribuciji Blitz Filma.

AMC kanal Fargo serija Nastavak serije „Fargo“ 12. oktobra MOLLY'S GAME Trejler za krimi dramu po istinitoj priči „Molly’s Game“ Art filmovi O umetnosti u umetničarenju // filmske kritike: „Borg i Mekinro“, „Mama!“ i „Na duši i telu“ tim Stil iz filmova Tima Burtona