71878-lusqghmneu-1508829215_cover
PULS GRADA · sport&rekreacija

Na fudbalskim utakmicama se relativno često dešava da radovanja oko postignutog gola budu naprasno prekinuta nakon podignute zastavice koja signalizira da se njegov strelac našao u ofsajd poziciji ili sudijskog zvižduka zbog nekog drugog nepropisnog ponašanja na terenu. Ponekad, međutim, slavlje igrača može da se brzo pretvori u agoniju i zbog nekih drugih razloga, kao u slučaju izvođenja penala u video klipu koji vam predstavljamo.

Ova zaista neobičajena situacija se dogodila na meču u Tajlandu između Bankok Sport Kluba i Satri Angtonga. Rezultat je u regularnom vremenu bio 2:2. Na red je došlo izvođenje penala. Nakon što su oba tima dali 19 golova sa bele tačke, jedan igrač Satrija je pogodio prečku. Protivnčki golman je krenuo ka svojim saigračima ka centru igrališta, pun ushićenjenja zbog ključnog promašaja, ali je ubrzo usledio hladan tuš. Naime, dok se on radovao daleko van gol linije, lopta je od prečke dugo letela iznad igrača, pala ponovo na belu tačku odakle je šutnuta i nekim čudom odskočila nazad u gol! Naravno, igrač njegovog tima je promašio sledeći penal i Satri je definitivno izgubio meč.

Za urnebesni video ovog penala možemo da zahvalimo osamnaestogodišnjem mladiću Fakavatu Kunpatiju, koji je nesebično sa celim svetom podelio sramotu ovog golmana. I zbog ovakvih slučajnosti volimo fudbal!

Reebok X-Challenge  & Glow joga Glow joga: Na Reebok X-Challenge treningu vežbanje u tami Paspalj i Converse Converse: Nova NBA kolekcija i legendarni Žarko Paspalj Go Active Go Active: Nova sportska prodavnica u Tržnom centru Rajićeva landscape-1481649201-hbz-instagram-fitness Fitnes devojke Instagrama: Uz ove dame ćete garantovano ostati u formi · · · ·