https://www.youtube.com/watch?v=6Nxc-3WpMbg
KULTURA · film/TV

Drugi deo urnebesne akcione komedije o britanskim špijunima „Kingsman: Zlatni krug“ stiže u bioskope 22. septembra, a pred nama je prvi trejler za ovaj film.

Kingsman: Tajna služba je bio svojevrsna parodija na filmove o Jamesu Bondu, a po mnogim ljudima koji su se uželeli harizmatičnih negativaca, neverovatnih akcionih scena, inovativnih gedžeta i pre svega, humora, i bolji od nove serije tobože ozbiljnih filmova o britanskom tajnom agentu. Taron Egerton se vraća kao Eggsy, prosečni engleski mladić koji je u prvom delu izabran za novog pripadnika tajne organizacije Kingsman. Nakon što je spasao svet od zlog plana bogatog megalomanijaka Richmonda Valentinea (Samuel Jackson), pred njim se nalaze novi izazovi.

Pošto je uništeno sedište Kingsmana, Eggsy i ekipa su prinuđeni da potraže pomoć od slične organizacije u SAD zvane Statesman, čije članove glume Channing Tatum, Halle Berry Jeff Bridges, sa sve kaubojskim šeširima i bolo kravatama. Ako je verovati trejleru, glavnog negativca će igrati Julianne Moore u još nerazjašnjenoj ulozi, a Eggsyijev mentor Harry Hart (Colin Firth) će se po svemu sudeći vratiti iz mrtvih u ovom nastavku.

beldocs171_cover Film o Niku Kejvu otvara 10. Beldocs Albert Ajnštajn „Genije“ – premijera prve igrane serije na National Geographic kanalu homealone-withblood_cover „Sam u kući“ kao horor film Robert-Pattinson-Lost-City-Of-Z 2 Robert Patinson u novoj avanturi · · · ·