Screen-Shot-cover
KULTURA · film/TV

Iako se još uvek ne zna tačan datum premijere, televizija NBC je upravo izbacila petominitni teaser u stilu mjuzikla kako bi ispromovisala novu sezonu serije „Will & Grace“ koja kreće sa prikazivanjem ove jeseni. Za sada je u planu 12 epizoda.

U veoma originalnom trejleru možemo da vidimo Debru Messing (Grace)Erica McCormacka (Will) kako dolaze u sedište NBC-a da potpišu ugovor za novu sezonu. Debra, međutim, nije sigurna da želi da ponovi staru ulogu. Ubrzo potom poznati tv cimeri završavaju na lokaciji gde je snimana serija i sreću Seana Hayesa Megan Mullally u prepoznatljivim ulogama Jacka i Karen. Sve počinje da izgleda kao još jedna tipična epizoda Will & Grace, da bi na kraju ekipa glumaca najavila novu sezonu velikom muzičkom numerom.

Trejler za seriju „Gypsy“: Naomi Watts glumi terapeutkinju u novom trileru Netflix-a Pogledajte trejler za novu hit seriju „Gypsy“ Keeping Up with the Kardashians - Season 11 „Life of Kylie“ – Serija o Kylie Jenner premijerno na kanalu E! Film "Le redoutable" Top 5 najočekivanijih evropskih filmova Trejler za kratki nastavak filma Love Actually Stigao je trejler za nastavak filma „Love Actually“ · · ·