homealone-withblood_cover
KULTURA · film/TV

„Sam u kući“ važi za tipičan porodični film u kojem najčešće uživamo tokom novogodišnjih praznika. Međutim, takva reputacija prenebregava činjenicu da je u pitanju jedan izrazito nasilan film. Digitalnim dodavanjem krvi u ikonične scene filma, YouTube animator BitMassive nam pokazuje kako bi izgledao „Sam u kući“ da su scene nasilja prikazane realistično.

Rezultat je u najmanju ruku uznemirujući. Više vam neće biti drago što su glavni negativci Harry (Joe Pesci) i Marv (Daniel Stern) dobili ono što su zaslužili, već ćete se saosećati sa njihovim bolom nakon brutalnih napada mladog sadiste Kevina (Macaulay Culkin). Što je najgore, ni originalni film nikad više nećete gledati istim očima. Nasilje nalik onom iz Tom i Džeri crtanih filmova, koje vas je ranije zasmejavalo, sada će izazivati samo traume.

Animator BitMassive je uradio krvave verzije 5 klipova iz filma. Njih možete pronaći na njegovom Youtube kanalu.

Robert-Pattinson-Lost-City-Of-Z 2 Robert Patinson u novoj avanturi "Star Wars: The Last Jedi" Stigao je prvi trejler za „Star Wars: The Last Jedi“ maxresdefaultcover Zaljubljeni na filmu i u stvarnom životu Bioskopi u aprilu Idemo u bioskop: 4 filma koja vredi pogledati na velikom platnu · ·