Stvarna verzija popularne igrice Angry Birds
U VAZDUHU · tech/web

Ako ste, kao i mi, već izgubili sate i dane svog života igrajući ovu zaraznu video igricu, neće vas mnogo koštati i da pogledate kako izgleda njena stvarna vezija u ovom zabavnom video klipu.

Čak iako niste podlegli ovoj zarazi, verujemo da ste upoznati sa Angry Birds fenomenom u svetu video igara, koji je čak inspirisao i stvaranje dva dugometražna animirana filma. Za video koji vam predstavljamo je odgovoran jedan entuzijasta sa YouTube kanala The Q, specijalizovanog za uradi sam video klipove. U njemu je detaljno prikazano kako napraviti stvarnu verziju Angry Birds igrice, naravno bez pravih ptica! Nismo baš sigurni da ima smisla trošiti vreme na nešto ovako, ali u svakom slučaju je zabavno za gledanje.

perfect-selfie-app-1_cover Aplikacija za savršene selfije Moto Z2 Force Motorola najavila Moto Z2 Force i 360 Camera Moto Mod Telenor Forum mladih, proslogodisnje pobednice Jovana Daljeic i Tamara Kojic Još 15 dana za prijavu na Telenor forum mladih 2017 iss-google-street-view-7_cover Google Street View: Posetite Međunarodnu svemirsku stanicu · · ·