Image21
KULTURA · film/TV

Ukoliko ste zaljubljenik u francuski film, kulturu, humor, onda ćete uživati u novoj komediji francuske režiserke Amande Šters.

Bogat i uticajan američki par Ana i Bob odlučuju da se presele u luksuznu vilu u blizini Pariza. Kada odluče da organizuju raskošnu večeru za svoje sofisticirane prijatelje, shvate da imaju 13. gostiju, što je neparan broj i zbog čega počinje da ih hvata panika . Rešenje pronalaze u svojoj vernoj služavki Mariji, koju će predstaviti kao špansku plemkinju, kako bi imali paran broj gostiju. Uz malo više vina i flerta, večera će se odvijati u neočekivanom pravcu.

Film „Madame“ koristi humor kako bi ismejao ono što je najbolje i najgore u ljudskom ponašanju, ako želite da pogledate kako se služavka snalazi u društvu aristokrata i bogataša, ovaj film je idealan za vas.

U filmu igraju Toni Collette, Harvey Keitel i Rossy De Palma.

Avantura s Olafom „Zaleđeno kraljevstvo – praznik s Olafom“ od večeras u bioskopima download(1)2 Neprepoznatljive transformacije glumaca robin-hood-snow-white Reciklaža animacija u Diznijevim crtaćima Supermeni Heroji sa Kriptona: 10 glumaca koji su glumili Supermena ·