Bela voda
U VAZDUHU · promo

Vinarija Tikveš dobila je još jednu potvrdu kvaliteta od najpoznatijeg svetskog vinskog kritičara.

Vinarija Tikveš, poznata po svojim autentičnim i kvalitetnim vinima, proslavila je još jedan veliki uspeh. Tim magazina ˝The Wine Advocate˝ pod vođstvom jednog od najuglednijih svetskih vinskih kritičara Roberta Parkera ocenio je Tikveš crveno vino ˝Bela voda˝ iz berbe 2012. sa visokih 95 poena, što je jedan poen više od ocene koju je ovo vino dobilo za berbu 2010. i istovremeno najviša ocena u čitavom regionu.

Visoke ocene dobilo je još osam Tikvešovih vina, što je, kako je istakao generalni direktor Igor Ilievski, veliki uspeh za vinariju i potvrda da promena strategije u smeru kreiranja kvaliteta pre kvantiteta daje rezultate, kao i priznanje za sve napore da se napravi vrhunsko vino po svetskim standardima. Tikveš je udvostručio izvoz u odnosu na prošlu godinu u kojoj je najveći uspeh ostvario na tržištima SAD, Skandinavije i Kine. Produžena je i saradnja sa Filipom Kambijem jednim od najcenjenijih vinskih svetskih enologa i konsultanata u sledeće četiri godine, pa u saradnji sa rukovodiocem enološkog tima vinarije Tikveš, Markom Stojakovićem, najavlju se noviteteti u predstojećem periodu.

Jump Inn Otvoren Jump Inn Hotel u centru Beograda Maturski sajam U Beogradu je održan prvi “Maturski Sajam by Wannabe” Nescafe NESCAFÉ kafe i crvene šoljice preplavile Trg Nikole Pašića Nescafe Započnite vikend uz šoljicu NESCAFÉ kafe