cover
KULTURA · film/TV

Do kraja godine će se izaći verovatno najiščekivaniji film godine, „Star Wars: The Force Awakens“, kao i još par drugih zanimljivih visokobudžetnih ostvarenja, ali to ne znači da ne treba da počnemo da se radujemo i naslovima koji će se pojaviti tek 2016. u bioskopima. Po svemu sudeći, biće to spektakularna godina za blokbastere.

Novi filmovi iz Star Trek, Captain America i X-Men serijala su dovoljni da nam krene voda na usta, a kad na to dodama dugo očekivane nastavke klasika Zoolander i Finding Nemo, jasno je da nećemo izlaziti iz bioskopa naredne godine! Pogledajte šta nas sve čeka od blokbastera u 2016. godini:

1. Deadpool

Ryan Reynolds igra glavnog junaka u novom superherojskom filmu po Marvel stripu Deadpool.

2. Captain America: Civil War

Treći nastavak sage o superheroju Kapetana Amerika se dešava nakon događaja na kraju filma Osvetnici: Era Ultrona.

3. Zoolander 2

Nakon 15 godina čekanja, Ben Stiller će ponovo igrati najboljeg i najlepšeg muškog manekena Dereka Zoolandera u nastavku ove urnebesne komedije.

4. X-Men: Apocalypse

U maju sledeće godine moći ćemo ponovo da gledamo naše omiljene mutante u devetom filmu iz X-Men franšize.

5. Batman v Superman: Dawn Of Justice

Vlažni san svakog pravog zaluđenika za stripove stiže u bioskope u martu 2016.

6. Finding Dory 

Pixar će nas na leto obradovati sa još jednim kvalitetnim animiranim filmom. U pitanju je crtani Finding Dory, nastavak remek dela Finding Nemo.

7. The Jungle Book 

Novu ekranizaciju čuvene knjige Rudyarda Kiplinga gledaćemo u aprilu. Za režiju je zadužen Jon Favreau (Iron Man).

8. Ghostbusters

Koncept novog Ghostbusters filma je da zameni muške junake ženskim. Videćemo kako će to izgledati. Neosporno je da ekipu čine talentovane i duhovite glumice, ali pred njima je težak zadatak da ponove slavu legendarne komedije iz ’80-ih.

9. Suicide Squad 

Suicide Squad čine antiheroji iz DC Comics univerzuma (ili preciznije, Batman univerzuma). Jared Leto, Will Smith i Margot Robbie se nalaze u glavnim ulogama.

10. Star Trek: Beyond

Reditelj prva dva dela J.J. Abrams je režisersko kormilo prepustio Justinu Linu (Fast & Furious), ali ne sumnjamo da će i treći Star Trek nastavak biti zabavan kao i njegovi prethodnici.

Babetina gozba Top 5 filmova o kulinarskim strastima Slobodna zona Danas počinje Slobodna zona TV prijateljstva TOP 7: Nezaboravne televizijske prijateljice Pogledajte trejler za novi film Roberta De Nira "Dirty Grandpa" Pogledajte trejler za novi film Roberta De Nira „Dirty Grandpa“ · · ·