izumi-koje-niko-nije-trazio
U VAZDUHU · urban flash

Met Benedeto je oduvek želeo da bude pronalazač. I dok su njegovi uzori izmišljali nove proizvode sa ciljem da zadovolje neke potrebe ljudi, on se odlučio za malo drugačiji pristup. Naime, Met je izabrao da bude autor izuma koje apsolutno niko nije tražio!

Neki od njih su prilično suludi kao što su, na primer, ogrlica od leda i flaša sa dva kraja za pijenje. Drugi funkcionišu, ali ne vidimo da bi ih iko ikada koristio. U tu grupu spadaju njegovi dodatni džepovi koji se čičak trakom kače za farmerke i metalna slamčica za poneti. Met, naravno, nije ozbiljan i svoje nepotrebne izume osmišljava i pravi čisto radi hobija. On je inače dizajner koji očigledno uživa da se šegači sa ljudima i ismeva druge jednako glupe proizvode koji mogu da se nabave preko interneta.

U našoj galeriji ćemo vam otkriti njegovih 10 novih bespotrebnih proizvoda, a za redovne informacije o radu ovog talentovanog dizajnera, zapratite njegov Instagram profil i Youtube kanal.

Ogrlica od ledaOtvori galeriju
pjimage - 2019-06-17T231433.138 Kako se izboriti sa džet legom? nije-lako-biti-visok Nije lako biti visok photo-1496429946712-acb085074b51 Dileme ljubavnica i sudbina „one druge žene“ mahesh-shrestha-1672791-unsplash Ovo su najtraženija mesta u avionu · · ·