gallery-1503042228-gucci
PULS GRADA · moda

Jesen uskoro stiže, a sa njom i novi modni trendovi. Budite u korak s njima, i spremite se na vreme. Zbog toga nabacite novi par čizama, torbu i kapicu, ili jednostavno pogledajte šta će to biti trendi, pa staru stvar prilagodite jesenjem stilu.

Plišane cipele

Milenijalska roze boja je i dalje popularna. Pliš je svakako jedan od najzastupljenijih materijala. Spojite ova dva, i dobiđete idealne ženstvene jesenje cipele.

Leopard torba

Leopard šara opet je trendi, a mnogo ćete je lakše kombinovati sa garderobom ako se pojavi kao dezen na asesoaru. Zato je leopard torbica pravi spoj lepog i korisnog.

Čizme preko kolena

Izrazito duboke čizme grejaće vas u nepredvidivim jesenjim danima. Sjajno će ići uz suknje i haljine, a ovaj put opredelite se za upadljiviju boju, na primer bundeva narandžastu.

Krzneni kačket

Kako ide hladnije vreme, glavu napuštaju slamnati šeširi i dolaze topli kačketi. Pola veštačko krzno i pola eko koža, kombinacija je koja će u isto vreme delovati opasno i elegantno.

Čizmice sa ukrasom

Obične špicaste crne čizme, osvežite tako što ćete na njih prikačiti ukras ili aplikaciju. Najbolje je da to bude pom pom pufna u boji, i za tren oka ste od starog para cipela napravili novi.

Torbica neobičnog oblika

Polu torbica, polu umetničko delo, komad je koji bi svakako trebalo da imate kada poželite da zablistate na svečanim i posebnim prilikama.

Sandale na čarape

Zvuči kao neobična kombinacija, ali to je ujedno originalan način da omiljene letnje sandale nosite i tokom jeseni, samo u redizajniranom maniru.

Kapica sa porukom

Leto je bilo preplavljeno majicama i drugim odevnim komadima, koji su na sebi imali buntovne političke komentare. Nastavite s njima i kad dođe jesen, pa ih prebacite na jednostavnu kapicu.

Metalik čizme

Inspirisane Dejvidom Bouvijem i njegovim paukovima sa Marsa, ove malo disko, a malo glem rok čizme, odvešće vas u nove modne pohode.

Kaiš oko struka

Da biste imali uzak struk i figuru u obliku peščanog sata, nosite kaiševe koji će ga naglasiti, i to preko farmerki, haljina, suknji, pantalona…

cover 10 najskupljih haljina sa crvenog tepiha disney-bags Trend iz bajke: Torbice inspirisane Diznijevim junacima cover 10 trendova koji nam dolaze sa ulica Kopenhagena pagecover Cloth&Clay: Originalna odeća i nakit domaćih dizajnera u Čumićevom sokačetu · · · · · ·