788
fotografija

Poznate ličnosti imaju zanimljivu tradiciju. Oni svake godine kreiraju božićne i novogodišnje čestitke kojima svojim prijateljima i porodici čestitaju nadolazeće praznike.

Praznične čestitke služe tome da bi svojim voljenima poželeli sve najbolje u Novoj godini i tokom Božića. Nekada smo lepe želje slali poštom, ali razvojem tehnologije, poštara su zamenile sms poruke, elektronska pošta, a u poslednje vreme praznike čestitamo jedni drugima putem društvenih mreža. Svetske zvezde se odlučuju putem Instagrama da čestitaju praznike svojim najbližima, ali i fanovima.

Nekada su to radili koristeći klasične porodične fotografije, ali vremenom su počeli da smišljaju interesantne i kreativne čestitke. U našoj galeriji pogledajte na koji način su poznati čestitali praznike prethodnih godina.

Paf Dedi sa porodicomOtvori galeriju

4578 Porodične fotografije: Nekad i sad 91-1000x500 Čarobna Budimpešta u decembru pinecone-1168741__340 Kako da od dosadnih predmeta napravite odličnu fotografiju Priroda Nešto je isto a nešto se razlikuje · · · ·