photo-1504384308090-c894fdcc538d
U VAZDUHU · svet

Facebook je idealna kompanija za zaposlene prema sajtu „Glassdoor“ koji se bavi analizom uslova za rad u svetskim korporacijama. Svake godine, pomenuti sajt, objavljuje analizu najboljih mesta u kojima možete da unapredite svoja znanja i izgradite karijeru.

Proteklih godina, kompanije koje se bave informacionim tehnologijama dominiraju na listi onih koje imaju najbolje uslove za rad. Njih slede firme iz oblasti zdravstvene zaštite, konsaltinga i maloprodaje. Samo je nekoliko kompanija koje se mogu pohvaliti da se nalaze na ovoj listi svake godine u prethodnoj deceniji, a Facebook je jedna od njih.

Šta je to što Facebook čini tako posebnim? Direktor sajta „Glassdoor“ je rekao da njegovi saradnici najviše cene kada kompanija brine o svojim zaposlenima. Transparento rukovodstvo je takođe jedan od razloga zašto ova kompanija zauzima prvo mesto, objasnio je Robert Hofman. „Glassdoor“ rangira firme na osnovu anonimnih podataka od sadašnjih i bivših zaposlenih, što ga čini jedinstvenim sajtom sa ovakvom listom.

Na ovaj način se zaposleni podstiču da istaknu prednosti i mane na svom radnom mestu. Stavke koje ocenjuju su mogućnost napredovanja, visina zarade, odnose između zaposlenih i ravnotežu između privatnog života i posla. Kliknite na spisak 10 kompanija idealnih za rad u 2018. godini koji vam predstavljamo:

Facebook
Bain & Company
Boston Consulting Group
In-N-Out Burger
Google
Lululemon
HubSpot
World Wide Technology
St. Jude Children’s Research Hospital
Ultimate Software

Santander Santander: Prestonica zelene Španije hamburg-1340004_1280_cover Gde je najbolji noćni život u svetu? Ah da - u Moskvi i dalje ima trolejbusa Naš čovek u Moskvi: Rusija očima Srbina cover Zanimljive priče o roditeljima poznatih ličnosti · ·