reebok-exofit-lo-clean-r12_cover
U VAZDUHU · trend

Bliži se leto. Vreme je da se ponovimo. Odlučili smo da počnemo od obuće, pa ćemo vam u ovom tekstu predstaviti 10 modela patika koji će se nositi ovog leta.

Ako ste upravo prevrnuli očima, jer zaboga, ko je još video da se patike nose na haljinu ili svečanu košulju, molimo vas da se podsetite da je trend kombinovanja sportske garderobe sa svečanim komadima ponovo u trendu. Pored toga, nikada ne treba smetnuti s uma da je zdravlje, a to znači udobnost, ipak na prvom mestu!

Na listi se nalaze noviteti, ali i neki provereni brendovi iz prošlosti koji će se ponovo pojaviti u prodaji.

1. Vans Old Skool

Vans je sinonim za skejterske patike. Sa ovim reizdanjem klasičnog modela ne možete da omanete.

Cena: € 65

2. Adidas EQT Support Ultra PK

Ljubitelji trčanja prepoznaju kvalitet adidas patika, što potvrđuje i ovaj model, namenjen prvenstveno džogerima.

Cena: € 155

3. Asics Gel-Lyte III Mesh

Asics Gel-Lyte III Mesh su verovatno najbolje patike u istoriji. Idealno izgledaju uz beli šorts i majicu na glavnom terenu Vimbldona.

Cena: € 100

4. Reebok Club C 85 Pastels

Očigledno ni patike nisu odolele pomami za milenijalskom roze. Budite u trendu i pazarite ih što pre.

Cena: € 80

5. New Balance CRT300WL

Kao i ostali modeli New Balance brenda i CRT300WL patike se odlikuju velikom udobnošću.

Cena: € 85

6. Nike Air Max 95

Nošenjem ovih AirMaxica nijansa sive boje koja ih krasi sigurno će biti vaš zaštitni znak na Instagramu.

Cena: € 135

7. Puma Clyde Premium ‘Artisan’s Gold’

Ako vam je pre svega stalo da imate stila, puma Clyde Premium ‘Artisan’s Gold’ patike od antilopa u boji starog zlata su pravi izbor za vas. Ne samo da je ove sezone žuta boja apsolutni hit, već je činjenica da ova nijansa sjajno ide uz preplanuo ten, a i o tome treba razmišljati!

Cena: € 75

8. Diadora N9000 ‘Columbo’

Zlatno doba italijanskog proizvođača sportske opreme Diadora je verovatno iza nas, ali je i dalje moguće pronaći neke dragulje u njihovom asortimanu, kao što je na primer ovaj model patika.

Cena: € 130

9. Adidas Originals Gazelle

Gazelle je model iz davne 1991. godine. Ovog puta stiže u maslinasto zelenoj boji. Ako pripadate generaciji koja je odrastala tokom devedesetih imate zasigurno i neka romantizovana sećanja vezana baš za ovu patiku. Ah, da, stvarno je klasika!

Cena: € 90

10. Reebok Exofit Lo Clean R12

Klasici nikad ne izlaze iz mode. Reebok Exofit Lo Clean R12 je model idealan za vežbanje, a i oni koji su koristili ove patike na teniskom terenu, nisu se požalili.

Cena: € 75

330687_05b_260172_D1_18_049-008_cover Kako da prolećne modne trendove kombinujete sa novim starkama? Motorhomes at Norwegian campsite Sloboda na točkovima aj Neonski ajlajner moda Najmoderniji komadi odeće · · · · · · ·