Super Mario Maker
U VAZDUHU · tech/web

Poznati magazin Time je napravio svoju listu najboljih video igara u 2015. godini. Ako ste fan istih verovatno već imate svoje favorite, a da li se oni poklapaju sa ovim izborom, saznajte u našem članku.

Lista je šarolika i uključuje većinu popularnih žanrova: role-playing games (RPG), platforme i avanture, ali i neke druge, malo originalnije koncepte. Sigurni smo da će se među ovim video igrama naći bar jedna koja će vam biti interesantna.

Pogledajte kako izgleda lista 10 najboljih video igara u 2015:

10.  Splatoon

U novoj zaraznoj Nintendovoj igrici takmiče se dva tima od 4 igrača i njihov cilj je da odgovarajuću površinu što moguće više ofarbaju u boju svog tima pre nego što istekne vreme.

9. Undertale

Undertale je veoma originalan RPG u kome upravljamo malim dečakom kroz fantastični podzemni svet.

8. Batman: Arkham Knight

Nastavak odlične video igre Batman: Arkham Asylum je opravdao sva očekivanja i predstavlja jednu od najboljih supereherojskih igara trenutno na tržištu.

7.  To Be or Not to Be

To Be or Not to Be je digitalna verzija knjige Ryana Northa iz biraj-svoju-avanturu žanra (u pitanju su knjige sa alternativnim verzijama jedne priče u kojima čitalac sam bira kako će se radnja dalje razvijati). Naravno, ovaj nekonvencionalna priča se bazira na Šekspirovom Hamletu.

6. Super Mario Maker

Super Mario Maker omogućava igračima da sami dizajniraju svoje nivoe.

5. The Witcher 3: Wild Hunt

Za The Witcher 3 kažu da je za ostale role playing igre ono što je Igra prestola za Gospodare prstenova.

4. Her Story

Her Story je igra u kojoj na osnovu pregledanja video klipova i čitanja transkripcije intervjua treba da rešimo slučaj misterioznog nestanka jednog čoveka.

3. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Poslednji nastavak veoma uspešnog serijala Metal Gear Solid je možda i najbolji od svih do sada.

2. Rise of the Tomb Raider

Ljubitelji akcionih video igara u trećem licu će se radovati novim avanturama Lare Croft u Rise of the Tomb Raider.

1. Prune

Gotovo meditativna igrica Prune je najveće iznenađenje godine. Podesna je za pasionirane igrače kada žele malo da se odmore od kompleksnih igara, ali i ljude koje generalno ne zanima ovakav tip zabave.


Kako zaštiti laptop Kako da sačuvate svoj laptop od hladnoće Aplikacije najbolje u 2015. Najbolje aplikacije u 2015. godini Trikovi na Google-u Google: 11 korisnih trikova za koje još uvek ne znate Knjiga i foto-aparat This Book Is a Camera: Pop-up knjiga koja može i da škljocne