landscape-1513096500-bad-films
KULTURA · film/TV

Ova godina je bila veoma dobra za ljubitelje filmova. Imali smo priliku da gledamo odlične drame, inteligentne filmove naučne fantastike, originalne horore, zabavne superherojske filmove, a sada na kraju godine, i novi nastavak „Star Wars“ sage.

Naravno, neizbežno je da se među filmovima ovogodišnjeg repertoara pojave i neki promašaji.

Niko ne želi da napravi loš film, ali takve stvari se ipak dešavaju. Pogledajte na našoj listi kojih 10 filmskih ostvarenja su ostavila najgori utisak na nas u 2017:

1. The Book of Henry

Naomi Watts glumi majku koja odlučuje da postane ubica nakon što pronalazi uputstvo svog preminulog sina u kome on objašnjava kako da se reše njihovog agresivnog komšije. Zaista nam je teško da poverujemo da je neki producent odobrio ovakvu priču.

2. Underworld: Blood Wars

Budimo iskreni, da u novim filmovima Underworld serijala ne glumi prelepa Kate Beckinsale, niko ih ne bi ni gledao. Ovaj nastavak svakako treba zaobići u širokom luku.

3. Rings

Sećate li se koliko je prvi Ring film bio originalan kada se pojavio? Ne treba napominjati i da nas je prestravio na smrt. Rings, s druge strane, se ne može pohvaliti ni jednim ni drugim.

4. Fifty Shades Darker

Reditelj James Foley je uradi najbolje što je mogao sa tako lošom pričom i dijalozima, ali to, nažalost nije bilo dovoljno da Fifty Shades Darker ispadne bar malo gledljiv film.

5. A Cure for Wellness

Trejler za  A Cure for Wellness je odličan, i mora se priznati da se na vizuelnom planu ovom filmu nema šta zameriti. Najviše škripi na polju scenarija. Priča o biznismenu koji ide u potragu za svojim izgubljenim kolegom koji je nestao u spa centru nije materijal od koga često nastaju dobri filmovi.

6. ChiPs

ChiPs je klasična buddy cop komedija koja svojski pokušava da nas zabavi, ali joj to uopšte ne polazi za rukom. Inače, film je adaptacija istoimene serije iz ’70-ih i ’80-ih koja prati avanture dvojice saobraćajnih policajaca u Los Ađelesu.

7. Aftermath

Ovo je Švarcijev pokušaj da glumi u ozbiljnoj drami. Promašaj u svakom pogledu.

8. Baywatch

Filmska verzija popularne serije iz ’90-ih se i pored slavnih imena kao što su Dwayne Johnson, Zac Efron Alexandra Daddario, nije preterano proslavila na bioskopskim blagajnama. Očigledno da nostalgija nije bila dovoljna da privuče mase da pogledaju ovaj veoma loš film.

9. The Emoji Movie

The Emoji Movie je jedna džinovska reklama za mobilne aplikacije koja po našem skromnom mišljenju nikada nije trebalo da bude napravljena. Slušati Patricka Stewarta u ulozi emoji kake je stvarno poražavajuće.

10. Transformers: The Last Knight

Jel možete molim vas da ne pravite više filmove o transformersima?! I jedan je bio previše.

the 15 17 to paris warner bros Pogledajte trejler za novi film Clinta Eastwooda „The 15:17 to Paris“ 78 Heroji iz Gotama: 9 glumaca koji su igrali Betmena dah445 Dah života: Velika ljubavna priča u bioskopima 45 Drugi Festival meta filma u Beogradu ·