krstarenje oko sveta
PULS GRADA · destinacija

Gledati svet sa okeana i uživati u slikovitim gradovima i različitim kulturama tokom krstarenja je neopisivo iskustvo, posebno ako se na tom putu nalazite na nekom od najmodernijih i najluksuznijih brodova.

Redovni putnici su glasali za najbolje organizovano krstarenje oko sveta preko sajta FindTheBest. Predstavljamo vam njihov izbor od 10 takvih putovanja:

1. Seabourn Cruise Line

Seabourn Cruise Line obezbeđuje luksuzno krstarenje, posebno za one koji vole udobnost na putovanjama i mogu sebi to da priušte. Oni još nude svojim putnicima veliki broj aktivnosti kao što su na primer probanje različitih vina ili slušanje zanimljivih predavanja. Očekuje vas krstarenje pored azijske obale, Kariba i na Mediteranu.

Cena: 280-400e po danu

2. Crystal Cruises

Crystal Cruises nudi krstarenje oko Afrike, Kariba i Havaja. Poznati su po svojim prostranim putničkim kabinama i mogućnosti rezervisanja puta koje traje čak 89 dana!

Cena: 280-410e po danu

3. Silversea Cruises

Silversea Cruises je luksuzna linija koja nudi obilazak bilo kojeg od 7 kontinenata. Takođe je moguće obići i ceo svet u okviru jednog krstarenja. Popularna je među ljudima srednjih godina, bilo parovima ili pojedincima.

Cena: 280-410e po danu

4. Royal Caribbean International

Royal Caribbean International je okarakterisan kao „najinovativnije krstarenje“ od strane FindTheBest sajta. Korisnicima svojih usluga nude najveće brodove sa zanimljivijim aktivnostima kao što su: bazeni sa toboganima, mjuzikli i čak autodrom nalik onome na vašarima i u zabavnim parkovima. Uglavnom ga posećuju mladi parovi sa decom. Popularne destinacije su Havaji, Karibi i Meksiko.

Cena: do 140e po danu

5. Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line nudi opuštenu atmosferu i udobnost tokom krstarenja. Osim zabavnog sadržaja, među aktivnostima na ovom krstarenju su i razni događaji vezani za hranu kao na primer Chocoholic’s Buffet tokom kojeg putnici mogu da uživaju u velikom izboru specijaliteta s čokoladom.

Cena: do 140 po danu

6. Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises je luksuzna linija, poznata pre svega po kvalitetu svoje all inclusive usluge. Putnici na njihovim krstarenjima uglavnom imaju više od 50 godina, a najpopularnije destinacije su Indija, Evropa i Južna Amerika.

Cena: od 640e

7. Oceania Cruises

Oceania Cruises nudi između ostalog posete Kanadi, Australiji i Egeju. Među aktivnostima se mogu izabrati časovi kuvanja ili slikanja. Na brodu je striktno zabranjeno pušenje.

Cena: 280-410e po danu

8. Cunard Line

Cunard Line je specijalizovano za britansko iskustvo tokom krstarenja, pa tako tokom puta možete uživati u pabovima i redovnom popodnevnom čaju. Maksimalno trajanje krstarenja je 64 dana, a među popularnim destinacijama su Afrika, Rusija i Persijski zaliv.

Cena: 140-280e po danu

9. Azamara Club Cruises

Krstarenja brodovima ove kompanije su pre svega namenjena ljudima kojima je više stalo do vremena provedenog u posetama gradova nego samim aktivnostima na brodu. Britanska ostrva, Panamski kanal i Crno more spadaju u najzanimljivije ponuđene destinacije.

Cena: 415-640e po danu

10. Disney Cruise Lines

Za kraj smo ostavili specijalno krstarenje u znaku Diznijevih junaka koje će oduševiti vašu decu. Celo putovanje uključuje pregršt aktivnosti vezanih za slavni studio, od gledanja filmova do pozorišnih predstava po pričama iz Diznijeve kuhinje. Brod ima redovne linije do Aljaske, Kariba i Zapadne Evrope.

Cena: do 140e po danu

Zašto bi trebalo da posetimo Italiju Zašto bi trebalo da posetite Italiju hrvatsko primorje Koje su najlepše plaže u Hrvatskoj? Muzički festivali Najbolji ovogodišnji internacionalni muzički festivali Novi Zeland Novi Zeland: Zašto ga obavezno morate posetiti ·