collage
U VAZDUHU · pop trash

Na Forbsovoj listi najplaćenijih glumaca na svetu za 2017. godinu našla su se brojna poznata imena, a ukupna suma koju je njih 30 zaradilo tokom prethodne godine dostiže neverovatnih 892 miliona dolara! Mi vam u nastavku otkrivamo 10 imena koja su se našla na samom vrhu liste.

Svi imamo omiljenog glumca ili glumicu, te uvek sa nestrpljenjem iščekujemo njihova nova ostvarenja. Ipak, neverovatno je koliko novca zarađuju pojedini glumci za svega par replika, šarmantni osmeh ili zavodljivi treptaj očima. Forbsova lista najplaćenijih svetskih glumaca uključuje rezultate prikupljene iz više izvora, i to tokom perioda od 1. juna 2016. do 1. juna 2017. godine. Navedene sume uključuju bruto zaradu, bez odbijanja poreza i honorara namenjenih agentima, menadžerima i advokatima. No, i bez toga, u pitanju su zaista vrtoglavi iznosi, o čemu svedoči podatak da najmanja godišnja zarada na ovoj listi iznosi čitavih 11. 5 miliona dolara!

Ono što je još interesantnije je činjenica da ova lista jasno ilustruje razliku u visini honorara između glumica i glumaca. Prvih 14 mesta zauzimaju muškarci, što nesumnjivo potvrđuje tezu o polnoj diskriminaciji. No, vreme će pokazati da li će se u budućnosti ovaj odnos snaga promeniti.

Kako verujemo da ste nestrpljivi da saznate da li se vaš ljubimac našao na ovoj listi, odmah krećemo u prelistavnje galerije.

10. Akšej Kumar, 35.5 miliona dolara Otvori galeriju
cover www.thecut.com Sa kim se zabavljao princ Hari pre nego što je oženio Megan collage Zabavan način da prekratite vreme tokom putovanja page-cover Najčudniji testamenti poznatih ličnosti 1529952350317-GettyImages-57334883 Horoskopski znaci po ugledu na stil Dejvida Bouvija · · · · ·